Hlavní obsah

Ulice: Manžel Maciuchové je zpátky!

Foto: archiv TV Nova

Hana Maciuchová jako profesorka HejlováFoto: archiv TV Nova

Reklama

To, co se stalo v Ulici na Vánoce, bylo úžasné. Konečně jsme se dočkali těch prvních jemných mileneckých dotyků, které si v postelové scéně věnovali Rudolf Hrušínský a Hana Maciuchová. Čeká jejich do teď ideální vztah těžká zkouška? Možná! Na scénu se totiž po 30 letech vrací bývalý manžel Miriam Cyril Hejl!

Článek

Velký návrat zažije seriál Ulice už dnes večer. Postava Miriam Hejlové je mezi diváky jednou z nejoblíbenějších. Ovšem sama teď zažije nepříjemné chvíle, protože se na scénu vrací její bývalý manžel Cyril Hejl, s prosíkem a na kolenou. To, co udělal před 30 lety, totiž byla prý ta největší chyba v jeho životě!

Velký cestovatel s nepokojnou duší

Cyril, ač původem Slovák, studoval v Praze na pedagogické fakultě. Právě tam se také potkal se svojí láskou Miriam. Jenže volání po svobodě a volnosti v 70. letech bylo silnější než jeho smysl pro rodinu a láska k jedinému synovi Jardovi. A tak vzal do zaječích a zamířil daleko za hranice. Bylo to prý i proto, že ho Miriam čas od času dokázala pěkně „podusit“. Mluví plynně čtyřmi jazyky, nějakou dobu žil i v Londýně či Nizozemsku.

Foto: archiv TV Nova

Bývalého manžela hraje Dušan JamrichFoto: archiv TV Nova

Ženy Cyrila zbožňují, neboť je nenuceně zábavný. Kdysi vroucná láska, kterou k němu Miriam chovala, je ale ta tam. A že Cyril touží opět navázat kontakt se svým synem, se jí ale vůbec nelíbí. Chce po něm, aby pouze konečně podepsal rozvodové papíry a opět zmizel. Už nadobro.

Jak celá peripetie dopadne? Nezahoří Miriam opět láskou k Cyrilovi? A jak na příchod bývalého manžela zareaguje její partner pan Pešek? To se dozvíte už v dnešním díle seriálu Ulice na TV Nova.

Reklama

Související témata:

Načítám