Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Tento salát z opečené uzeniny a hub ocení především chataři a chalupáři. Je snadný a kromě uzeniny budete potřebovat jen pár surovin ze spíže.

10 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1/4 ks pórku
  • 2 ks cibule
  • 1 lžíce oleje
  • 4 lžíce sterilovaného hrášku
  • 1/2 lžičky soli
  • 250 g špekáčků
  • 250 g sterilovaných hub
  • 1/4 lžičky čerstvě mletého pepře
Článek

Postup

01.

Na kolečka nakrájenou uzeninu, pokrájený pórek a cibuli zprudka orestujte na oleji. Po vychladnutí do směsi vmíchejte hrášek, nakládané houby i s cibulkou, osolte, opepřete a před podáváním nechte chvíli odpočinout.

Související témata:

Načítám