Hlavní obsah

Užijte si jaro ve fialovém!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fialová barva je nejen módním hitem posledních sezon, ale také barvou oblíbené čokolády z alpského mléka. A protože jaro už ťuká na dveře, připravila pro Vás Milka velkou soutěž o spoustu skvělých jarních cen! Více informací najdete na www.milkasoutez.cz.

Článek

Po dlouhé zimě se všichni těšíme na první sluneční paprsky, abychom se mohli vyrazit osvěžit do probouzející se přírody. Někdo se radši prochází, někdo jezdí na kole či jinak sportuje, ale lákání krásného jarního počasí nakonec nikdo neodolá. Pro všechny milovníky outdoorových aktivit připravila Milka speciální jarní soutěž o spoustu zajímavých cen, které Vám pobyty v přírodě zpříjemní. Cyklistům se například bude hodit praktická cestovní láhev ve fialovo-bílém provedení. Kdo dává přednost pěším vycházkám, pro toho je tu praktický batůžek, do kterého se snadno vejde svačinka pro celou rodinu i spoustu dalších nezbytností na cestu.

Hlavní cena v soutěži je určena především těm, kdo mají rádi cestování na čtyřech kolech a v osobitém stylu. Klasický Fiat 500 je sám o sobě symbolem léty prověřené elegance spojené s funkčností, ovšem v neodolatelné fialové barvě je to doslova módní hit. Na vašich cestách za jarními dobrodružstvími Vás v něm jistě nikdo nepřehlédne!

Jarní atmosféru si ovšem snadno můžete vytvořit i doma – praktické plechové dózy od Milky mohou samozřejmě posloužit jako úkryt pro vaši nejmilejší čokoládu, ale najdete pro ně i mnoho jiných způsobů využití.

Rozhodnete-li se na oslavu krásného počasí uspořádat party, bude Vám stylovým i praktickým pomocníkem nádoba na výrobu fondue.

A nakonec, ať už si zpříjemníte den sportovní aktivitou, vycházkou, vyjížďkou, či posezením s přáteli, samozřejmě Vás čeká zasloužený odpočinek. Příjemně unavenému tělu uleví krásný a příjemný fialový polštářek.

A co že to musíte podniknout, abyste si o všechny tyhle skvělé ceny mohli zasoutěžit?

Stačí jen sbírat obaly a už od jednoho kilogramu čokolád Milka 100 g nebo 300 g si mohou nejrychlejší soutěžící vybrat jeden ze 12 500 dárků. Kdo navíc správně zatipuje s kravičkou Milka, na toho čeká fialový fiat. Všechny důležité informace a nápovědu pro soutěžní otázku můžete najít na stránkách www.milkasoutez.cz. Tak neváhejte a spojte příjemné s užitečným, spousta báječných fialových cen už na Vás čeká.

Reklama

Související témata:

Načítám