Hlavní obsah

Džíny a kabelky? To mě baví!

Foto: Anna la Rose

Pásky je Iva doslova posedlá. Tyhle prý dokáží skvěle oživit i starší oblečeníFoto: Anna la Rose

Reklama

Zpěvačka Iva Frühlingová ráda nosí originální oblečení. V jejím šatníku proto převládají kousky z dílny módní návrhářky Denisy Nové. Na boty prý moc není, zato kabelky, pásky a džíny zbožňuje! Nahlédněte spolu s námi do jejího šatníku!

Článek

Prohrabávat se v šatníku Ivy Frühlingové bylo vzrušující! Její garderobu totiž tvoří převážně designové oblečení a doplňky. „Hodně věcí mám od módní návrhářky Denisy Nové. Líbí se mi její osobitý styl inspirovaný zahraniční módou, který u nás není běžný. Její výtvory vynikají nápaditými detaily, skvělým materiálem a nechybí jim ženskost ani šmrnc,“ pochvaluje si zpěvačka svoji dvorní návrhářku, která ji vybavuje téměř vším – od triček přes rifle, kabátky až po luxusní šaty na koncert.

Foto: Anna la Rose

Bez triček by se taky neobešla. Jsou opět od Denisy Nové a sexy rolák od Hugo BosseFoto: Anna la Rose

Foto: Anna la Rose

Nejoblíbenější kabátek je z dílny Denisy NovéFoto: Anna la Rose

Foto: Anna la Rose

Nejoblíbenější párek šatů. Krátké do společnosti, delší koncertní. Oba kousky vytvořila Denisa NováFoto: Anna la Rose

Na kabelkách „ulítává“

Oblečení si ale nakupuje i v běžných obchodech, jako jsou Zara nebo Mango. „Co se týká nakupování, musím předeslat, že mě lítání po obchodech nebaví. Nejsem typ, který může mezi regály strávit celý den. Bolí mě z toho hlava,“ tvrdí Iva. Občas má prý ale chuť udělat si radost, a tak vyrazí na nákup. Co se jí líbí, to si koupí. „Takhle to u mě funguje jen s oblečením. U kabelek je to jinak. Taková kabelka, to musí být láska na první pohled. Stává se mi to, i když třeba brouzdám po internetu. Uvidím kabelku, úplně se do ní zamiluji, dlouho o ní sním, až to nakonec nevydržím a pořídím si ji,“ popisuje.

Foto: Anna la Rose

Ručně zdobené korálkové rifle jsou nejnovějším módním úlovkemFoto: Anna la Rose

Foto: Anna la Rose

Bez kabelky ani ránu! Ráda má ty od Pumy, a nejvíc miluje Chanelku, kterou jí v Paříži koupil přítelFoto: Anna la Rose

Foto: Anna la Rose

Extravagance? Proč ne. Zařídí to třeba nařasená sukýnka ve stylu balerínyFoto: Anna la Rose

Obchod à la Paříž

Když se Iva rozpovídala o nakupování, nemohla vynechat svůj nejnovější zážitek. S kamarádkou prý bloumaly po centru Prahy a nedaleko Národní třídy narazily na krámek, který je úplně „dostal“. „Vešly jsme dovnitř a já nevěřila vlastním očím. Vmžiku jsem se cítila jako v Paříži. Věšáky byly plné zajímavých hadříků, které hýřily barvami. Zkrátka jako by se tu oblékala zpěvačka Vanessa Paradis. Tenhle styl trošku do hippie jsem nosila, když jsem žila v Paříži. Po návratu do Čech, kde se barvy moc nenosí, jsem si zvykla na jednoduché, tmavé oblečení. Ten obchůdek, kde prodávají věci od mladých českých návrhářů, mě ale tak nadchnul, že jsem se rozhodla vrátit zpět k barvám,“ přiznává s nadšením.

Samozřejmě že z krámku Stop and Shop neodešla s prázdnou. Koupila si ručně zdobené džíny, které jsou posety dvěma tisíci korálky a zdobeny speciální krajkou. „Jejich původní cena je 15 tisíc a tady jsou k mání za 1500 korun. Neuvěřitelné!“ libuje si.

Nakonec se Iva pochlubila i s několika luxusními doplňky. Ráda totiž mixuje běžné oblečení nebo doplňky s kvalitní značkou. „Baví mě hlavně kabelky nebo pásky od Louise Vuittona, Chanelu, Galliana. Francouzské značky nakupuji přímo v Paříži, kde mají nejen bohatší sortiment, ale i nižší ceny,“ poznamenala zpěvačka, která právě v těchto dnech pokřtila nové album svých největších hitů Retrospective a co nevidět začne balit kufry, protože dostala nabídku natočit další desku v Paříži.

Reklama

Související témata:

Načítám