Hlavní obsah

V Sexu ve městě se najde každá!

Foto: Magic Box

Úspěch seriálu tkví především v hlavních postaváchFoto: Magic Box

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co stojí za úspěchem seriálu a dvou filmových pokračování kultovního Sexu ve městě? To nám prozradily samy herečky. A my jsme se zase na oplátku podívali na to, jaké pikantnosti za těch dlouhých 14 let se seriálem zažily!

Článek

„Myslím si, že hlavním tahákem na Sexu ve městě jsou právě ony čtyři ženy. Každá z nich je úplně jiná a každá reprezentuje kteroukoliv ženu v jakékoliv chvíli,“ konstatuje představitelka věčně neukojené Samanthy Kim Cattrall. Sama vidí výhodu i v tom, že hrdinkami nejsou žádné pomatené „osmnáctky“, ale vyzrálé ženy, které už přeci jen mají něco za sebou.

Herečky prožily se Sexem ve městě dlouhých 14 let. Co všechno se jim za ty roky stalo? Tohle jste možná nevěděly!

Foto: Magic Box

I v druhém díle se hrdinky projedou na velbloudechFoto: Magic Box

Kristin Davis (Charlotte York Goldenblatt) je nyní svobodná, bezdětná a (snad) vyléčená alkoholička. V roce 2008 uvedla na trh vlastní kolekci podzimní módy. Před dvěma lety také musela ustát skandál s erotickými fotkami z mládí, které na internet vyvěsil její bývalý přítel. Herečka má na svém kontě ale i šťastné chvíle, třeba tu, kdy vyhrála titul nejkrásnější ženy světa v britském magazínu Eve.

Na opačném žebříčku krásy bohužel stála Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw). V pánském časopise Maxim byla totiž vyhlášena za nejnepřitažlivější ženu současnosti. Patrně měla však jiné starosti než zkoumat apetit mužů – nemohla znovu otěhotnět, dvojčata jí porodila paní na objednávku. Teď už prý nemyslí ani na boty od Manolo Blahnika, ani na vlastní parfém s vůní divokých jahod, gardénie a vanilky – chce se věnovat dětem. A tak místo butiků s oblečením obráží hračkářství.

Herečka Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) se zase zamilovala do ženy. Byla vdaná, má dvě děti, ale přesto u ní stejně nakonec zvítězila žena.„Ze spousty věcí, které na své přítelkyni miluju, je hlavní ta její mužnost. Je to doslova malý chlap s ňadry,“ hovoří o své lásce herečka.

Se vztahy zamíchala i poslední ze čtveřice Kim Cattrall (Samantha Jones). Po třech neúspěšných sňatcích považuje manželství za zbytečnou instituci, a tak raději tráví čas se svými milenci. Vedle řady populárních knižních sexuálních průvodců má na svém kontě i příručku pro puberťačky, ve které radí, jak se vypořádat s prvními láskami a promiskuitou! Namluvila i navigaci do auta pro ženy – příjezd do centra vám tak její koketní hlas oznámí stylem: „Tohle je město, zlatíčko. Tady můžeš cokoli!“

Nejnovější filmový počin čtveřice světem zbožňovaných kamarádek, Sex ve městě 2, nyní vychází na DVD. DVD Sex ve městě 2 a Combo Pack (film na Blu-ray a DVD) jsou v prodeji už od 3.listopadu. K dostání je i limitovaná edice v exkluzivním baleníod Christiana Lacroix a také jako dárkový set (1. a 2.díl). Více informací najdete na www.magicbox.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám