Hlavní obsah

V těhotenství pomůže nová aplikace

Čekání na miminko je krásné. Prožít si těhotenství bez obav umožní mobilní aplikace ZDRAVÍ V MOBILU.

Článek

Moderní maminky vlastnící chytrý telefon s operačním systémem Android nebo iOS díky této aplikaci totiž mohou mít vždy u sebe všechny potřebné informace o zdraví svém i svého miminka.

„Aplikace nejprve nastávající maminky provede těhotenstvím týden po týdnu a upozorní je na těhotenská vyšetření. Ohlídá dokonce i blížící se termín porodu, pomůže s výběrem jména a včas nabídne nákupní seznam věcí pro miminko. Dokonce ani na přípravu tašky do porodnice nebude budoucí maminka sama. Ale protože porodem vše teprve začíná, tak ZDRAVÍ V MOBILU pomůže novopečené mamince i s tím, na co po porodu nezapomenout,“ přibližuje výhody tisková mluvčí České průmyslové zdravotní pojišťovny Elenka Mazurová a dodává, že zajímavých funkcí pro těhotné má aplikace připravených samozřejmě mnohem víc. Kromě těhotenské kalkulačky maminkám prozradí například i to, kdy je jejich miminko velké třeba jako zralá malina.

Mobilní aplikace Zdraví v mobilu

U ČPZP až 3000 Kč pro maminky a miminka

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna však nabízí maminkám i mnohem více než mobilní aplikaci pro těhotné. V rámci oblíbeného produktu Manažerka mateřství přispívá ČPZP v roce 2017 na těhotenské kurzy i nadstandardní vyšetření a péči. Dále přispívá již narozenému dítěti, například na produkty pro zdravý rozvoj dítěte nebo na cvičení dětí do 2 let. Navýšení se v letošním roce například dočkaly příspěvky na organizované plavecké kurzy a rozpočet programu Plavání zdarma či za zvýhodněnou cenu a do nabídky byl zařazen nový produkt pro ženy – Žena po porodu, který může pojištěnka čerpat až do výše 1000 Kč.

„Pokud sečteme všechny příspěvky, které mohou obdržet ženy, které očekávají narození dítěte, získají u ČPZP 3000 Kč, což už podle našeho názoru stojí za to zvážit, zda být, či nebýt u České průmyslové zdravotní pojišťovny,“ doplňuje Elenka Mazurová s tím, že přehled preventivních programů a výhod lze snadno zjistit na webu www.cpzp.cz nebo na kterékoli pobočce pojišťovny. Zaregistrovat se k ČPZP můžete až do 30. září 2017 jednoduše on-line na www.cpzp.cz/205 nebo osobně na nejbližší pobočce této zdravotní pojišťovny a můžete již od 1. 1. 2018 využívat nabízených výhod.

Příspěvky od ČPZP ocení zejména maminky a jejich děti

Načítám