Hlavní obsah

V zimě bez kalhotek? I v lednu si můžete užít sex s letním nábojem!

Foto: Thinkstock

Dokážeme vám, že nejen v létě může být váš sex doslova žhavýFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stýská se vám po létě? Vzpomínáte na sexy zážitky v horkých dnech? Zopakujte si je a přiveďte trochu toho prázdninového dobrodružství přímo do vaší ložnice! Ano, i když je leden. Vlastně, právě proto!

Článek

Určitě platí, že mnozí mají radši léto. Dny jsou delší, slunečné, hřejivé a tak nějak energičtější. Méně oblečení a víc příležitostí k sexu přímo navádí. A zima? Během té si léto můžete aspoň připomínat! Pár tipů na takovou prázdninovou vzpruhu má i kalifornská kontroverzní sexuoložka Jaiya Ma.

Co radí zkřehlým milencům, kteří patří mezi příznivce léta? Rozpruďte krev a probuďte se ze zimního spánku s pomocí těchto pěti chlípných tipů!

1. Střídání teplot

Prázdninový čas je ideální dobou na hrátky s kůží. Svlékání do naha, kostky ledu, ventilátory, vodní mlha, chladivé kameny… Zkuste to v současnosti trochu otočit, ale držte se principu!

„V zimě se pro vytvoření hřejivých pocitů dá použít horký dech, teplé zábaly, teplé vlhké utěrky či mycí houby, anebo tolik populární horký vosk,“ radí odbornice, která pochopitelně myslí vosk ze speciálních svíček určených pro tento druh zábavy.

Oproti těm běžným jsou naprosto bezpečné a vhodné pro kontakt s pokožkou. Svíčka se nechá rozehřát a poté se parfémovaný olej nanese na vybraná místa. (K zakoupení v erotických obchodech. Balení 200 ml se pohybuje okolo 400 korun.) Podle potřeby lze teploty pochopitelně střídat. Dotek ledové kostky na voskem zahřátém těle je rajcovnější víc, než si myslíte.

Foto: Thinkstock

I doma můžete partnera dráždit tím, že jste naostro...Foto: Thinkstock

2. Piknik

Deka, košík s občerstvením, soukromý prostor někde u rybníka, vzájemné krmení… Na to si budete muset ještě pár měsíců počkat, nicméně zimní verze vypadá následovně. Deka chlupatá a huňatá, prostor před krbem, sklenička červeného.

Britská sexuoložka Tracey Cox zmiňuje ještě variantu pikniku v posteli, kdy je po ruce nejen víno, ale i jídlo, které se dá jíst rukama – třeba kousky čokolády. Fajnšmekrům se bude líbit i nápad na sladké fondue: kousky ovoce máčené v rozpuštěné čokoládě. Akorát pozor na potřísnění povlečení!

3. Bez spodního prádla

Móda „dole bez“ rozhodně má svoje příznivce. Nebrat si kalhotky, když je venku 35 stupňů ve stínu, je fajn, ale i doma, od listopadu do června, se tahle taktika dost dobře hodí. Společná domácí večeře? „Prostě se oblečte jako jindy, ale zapomeňte si vzít kalhotky. A buď mu o tom řekněte, nebo ho na to upozorněte. Jak? Sedněte si tak, aby to prostě viděl,“ přidává kladné body tomuto návrhu Tracey Cox ve své knize Žhavý sex.

Foto: Thinkstock

Ve sprše se dá dělat tolik věcí, nehledě na roční období. Tak zde rozjeďte sexy hrátky i vy!Foto: Thinkstock

4. Smyslná sprcha

Po horkém dni na slunci duši i tělu udělá dobře chladivá sprcha. V zimě by si partneři měli pod tekoucí vodu, tentokrát horkou, vlézt společně, umýt si vlasy a namasírovat záda. „Pak se můžete přesunout rovnou do ložnice, nebo přejít k orálnímu sexu,“ radí Jaiya Ma na svém blogu. Prostě se chovejte jako v červenci…

5. Dovolenkový sex

Tato kalifornská odbornice se dál zmiňuje, že velká většina párů, se kterými v rámci svojí terapeutické praxe pracuje, spojuje nejlepší sex s dovolenou. „Ale proč čekat na hezčí či teplejší počasí? Udělejte si výlet, nebo odjeďte někam na víkend,“ radí sexuoložka s tím, že dokonce i pár hodin v pronajatém hotelu dělá s partnerským životem, který je unavený zimou, divy!

A co vy? Máte to taky tak?

Reklama

Načítám