Hlavní obsah

Valentýn u vás doma: Letos bez kýče

Foto: Tchibo

Svátkem zamilovaných můžete potěšit i svůj bytFoto: Tchibo

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milujte ho celý rok! Koho? No přece váš domov! Svátek zamilovaných je ideální příležitost jak vyjádřit svou lásku nejen partnerovi či partnerce, ale obdarovat můžete i svůj byt, co říkáte? Vybírat je opravdu z čeho!

Článek

Plyšové srdíčko s očičky nebo polštářek s nápisem Miluju tě! Přemýšlíte, jakým dárkem letos obdarujete svou druhou polovičku? Zapomeňte na tyto kýče! Máme pro vás deset tipů na doplňky do bytu, které vás od rána do večera provedou nejen svátkem všech zamilovaných, ale poslouží mnohem déle. A proč si nedopřát krásný den, který začnete s hrnkem ve tvaru srdce a skončíte v pohodlném damaškovém povlečení, častěji než jednou za rok?

Krásný den začíná u ranní kávy

Překvapit můžete už ráno, a to nejen na Valentýna. Káva či čaj budou chutnat hned jinak, když je budete servírovat do šálku Invotis Love Cup. Má velikost 12 x 9 centimetrů a v Naoko je k mání za 395 korun.

Srdíčková snídaně

Lívanečky, palačinky či vajíčka k snídani – to je při dnešním životním stylu opravdu svátek! Když je ale svátek zamilovaných, proč jim nedodat originální tvar srdce? Zvládnete to díky dvěma formičkám Küchenprofi, které za 369 korun prodává Darekdomu.cz.

V barvě lásky od rána do večera

Rychlovarná konvice je věc ryze praktická a jen málokdo se zabývá jejím vzhledem. Tedy do té doby, než uvidí červenou konvici, do které se musíte zamilovat nejen na Valentýna. Má objem 1,2 litru, středový kontakt, skrytou spirálu a filtr na zachycení hrubých nečistot. Cena u OBH Nordice je 999 korun a ve stejném designu si můžete koupit i topinkovač a toaster.

Zamilovaný může být každý

Svatý Valentýn je den zamilovaných, tak si ho užijte! Každý přece někoho nebo něco miluje. A když máte rádi svého psa, kočku nebo svůj dům, dejte jim to také patřičně najevo. Třeba originálními samolepicími dekoracemi na zeď. Sada třiceti pěti kusů obsahuje nejen nápisy, ale i semišová srdce a Bytove-dekorace.com ji nabízejí za 556 korun.

Romantika po celý rok

Spoustu romantických chvil si užijete s originálním a krásným polštářem ve tvaru růže, který ozdobí ložnici, obývací pokoj či jiný kout v bytě. Je měkoučký a má vypracované okvětní plátky v barvě starorůžové. Má průměr 30 centimetrů a Bella Rose ho nabízí za 655 korun.

Milování na zemi? Jasně!

Nejen na sezení je určený velký polštář o průměru 70 a výšce 17 centimetrů. Váš vyvolený k vám tak může oddaně vzhlížet a přitom vás mít na dosah ruky. Má krásný oranžovorůžový puntíkový potah, který je snímatelný a vyperete ho snadno v pračce. Výrobek koupíte na Tchibo.cz za 1190 korun.

Kabelka na víno

Chladicí manžeta Platinum vypadá jako dámská kabelka. Je elegantní a stylová, dokáže však mnohem více – udrží lahev s vínem nebo sektem ve správné teplotě. Budete tak mít své oblíbené víno ve správné teplotě připravené k přípitku. Dostanete ji za 699 Kč na Darekdomu.cz.

Večerní přípitek

Pro večerní přípitek se hodí sklenička Nähret z foukaného skla. Díky tomuto způsobu je každý kus originál. Přesto – na rozdíl od jiných ručně dělaných kousků – ji můžete mýt v myčce. V jedné sérii IKEA nabízí sklo na sekt, červené i bílé víno. Cena za kus je 39 respektive 49 korun, a tak koupíte-li dvě, zbude vám ještě na kvalitní lahev.

Usínání jako v sedmém nebi

Romantiku a hlavně pohodlí v posteli zajistí tradiční damaškové povlečení VEBA Bohemia v bílé barvě či jemném odstínu růžové a světle modré. Rozměr deky je klasických 140 x 200 a polštáře 70 x 90 centimetrů. Jedna sada stojí 975 korun.

Letošní noc bezpečně!

K večerní romantice určitě patří mihotající se plamen svíček. Jestliže vás čeká divoká noc, kvůli vyšší bezpečnosti raději místo těch pravých zvolte CandleLight. Dávají teplé světlo, které jemně bliká a dokonale imituje opravdovou svíčku. Jsou vybavené bezdrátovou indukční nabíječkou, díky které vydrží svítit až dvacet hodin, ale hlavně je můžete přenášet nejen po bytě, ale vzít je i na terasu, pokud by třeba opět padaly teplotní rekordy. Za sadu stojanu a tří „svíček“ dáte na Mall.cz 842 korun.

Krásného Valentýna 365 dnů v roce!

Reklama

Související témata:

Načítám