Hlavní obsah

Proměna čtenářky Lucie v sexy kočku!

Foto: Andrea Medňanská

Vítězka naší soutěže Lucie HanouskováFoto: Andrea Medňanská

Reklama

Naši Valentýnskou soutěž vyhrála Lucie Hanousková, a tak právě 14. února, v Den zamilovaných, jsme se s ní společně sešli v salonu Modshair. Čekala  na ni půldenní luxusní péče s cílem proměny. A odcházela téměř k nepoznání! Vlasy dostaly jinou fazónu, sportovně elegantní oblečení schovalo, co mělo, kouřové líčení jí opravdu slušelo. Zkrátka na valentýnskou večeři šla nádherná!

Článek

Když jsme s kameramanem dorazili, byla už slečna Lucie odlíčená a připravená na první proceduru. „Klientce jsem diagnostikovala suchou pleť, proto se budeme soustředit na její hydrataci a výživu," říká Monika Albrechtová, která se postarala o přípravu pleti, nalíčení a v závěru dne i o výběr vhodného oblečení.

Jak jsme proměnili slečnu Lucii, můžete vidět na přiloženém videu zde:

{stream-video}

Vitaminová bomba pro pleť

Lucčina pleť dostala kompletní péči od kosmetické značky Kéraskin Esthetics, a to šitou na míru stavu pokožky. Po vitaminovém peelingu následovala regenerace díky hydratační masce a speciální masáži obličeje a dekoltu, která připraví pleť na přijímání dalších potřebných výživných látek. Bylo patrné, že tohle se výherkyni zamlouvalo. Navíc si masáž po skončení celé proměny velmi pochvalovala. Poté jí odbornice aplikovala kolem očí „kreozon", speciální zchlazený oční krém určený na otoky. Je to také velmi účinná zbraň proti tmavým kruhům pod očima.

Připadala jsem si jako ve filmu Císařův pekař a pekařův císař, když Monika Albrechtová mluvila o tom, že právě aplikuje Lucce na pleť elixír mládí. Ovšem nejsme v pohádce! Jedná se o patentovaný přípravek (mimochodem velmi silný antioxidant), který slouží jako koncentrovaná péče o pleť. Obyčejně prý stačí jedna dávka na dva měsíce. Protože má Lucie suchou pleť, na které se již teď objevují popraskané kapiláry (cévky), doporučila jí odbornice (a zároveň i následně nanesla) hydratační krém s UV faktorem 30, který zabraňuje průniku UVA i UVB paprsků do kůže.

Foto: Andrea Medňanská

Valentýnská proměna slečny LucieFoto: Andrea Medňanská

Radikální sestřih vlasů

Na řadu přišly vlasy. S těmi nebyl problém, jelikož účastnice proměny je měla velmi krásné a kvalitní, což nám odsouhlasila i kadeřnice. Nezbývalo tedy, než vybrat takový účes, který by Lucii dodal šmrnc. Po vzájemné dohodě s kadeřnicí se sáhlo po světlém melíru a radikálnějším sestřihu. Zvítězilo mikádo s vystříhaným krkem, které v dnešní době slaví u mnoha žen úspěchy. Hydratační maska dodala vlasům vlhkost a objem, stejně jako sprej a speciální termoochrana aplikované před vysoušením. Musím přiznat, že proměna už teď byla velmi patrná, a to nás čekalo ještě líčení a oblékání.

Líčení na romantickou večeři

Protože Lucii čekala romantická večeře, zvolili jsme večerní líčení. Světlejší make-up doplněný pudrem rozjasnil pleť a zakryl drobné nedokonalosti. Obočí měla slečna perfektně upravené, za což ji Monika Albrechtová nezapomněla pochválit. Oči jí zvýraznila šedým kouřovým líčením a řasenkou, aplikovanou pouze na horní řasy, přesně jak to diktují nejnovější pařížské trendy. Lucčiny rty si ovšem zasloužily větší pozornost, protože byly mírně vysušené. Po masce na sušší rty následoval už jen jemně růžový lesk, který jim propůjčil větší objem, potřebnou hydrataci a sexy vzhled.

Šaty dělají člověka

O tom, že šaty jsou nezanedbatelnou součástí celkového vzhledu, jsme se mohly přesvědčit v Mangu, kam jsme s Luckou, Monikou a zbytkem štábu zavítali nakonec. Tady čekal na výherkyni výběr vhodného oblečení a závěrečné focení výsledku proměny. „Slečna Lucie si může vybírat sportovní i elegantní oblečení. Museli jsme trochu opticky zeštíhlovat na bocích, ale nebyl to velký problém. Sluší jí veselé barvy a zlaté doplňky a také všechny odstíny modré," komentovala na závěr s úsměvem Monika Albrechtová, která nad celou proměnou bděla svým odborným okem.

A co myslíte vy, povedlo se nám vykouzlit z Lucie ještě krásnější a přitažlivější ženu?

Reklama

Související témata:

Načítám