Hlavní obsah

Vánoční proměna mladé maminky. Jak se povedla?

Reklama

Poslední proměna letošního roku je tu a s ní i další čtenářka, toužící po změně image. Do rukou odborníků se tentokrát svěřila mladá maminka Kristýna, která s sebou přivezla i svého syna Maxmiliána. Jak probíhal snový den naší výherkyně? Pojďte se podívat!

Článek

Se sympatickou Kristýnou a jejím synkem jsme se sešli v salonu Toni v Opletalově ulici, kde už na ně čekal kadeřnický tým v podání Oldřicha Chlupa a Michaely Boháčové. Přestože sama Kristýna uvažovala o melírech, kadeřník Olda, který měl na starosti barvu, byl proti. „Trendy přejí spíše ucelenějším a jednotnějším barvám, viděl bych to spíš na krásnou čokoládovo-měděnou barvu,“ namítal. A protože má odborník (a maminka) vždycky pravdu, nechala to Kristýna na něm. A dobře udělala, výsledná barva totiž vypadala nádherně!

Pojďte se podívat na to, jak probíhala poslední proměna letošního roku!

Zatímco redaktorka Jana chovala sedmiměsíčního Maxmiliánka, jeho maminky se ujala kadeřnice Míša. Ta chtěla původně Kristýniny vlasy pořádně zkrátit, ale po domluvě s výherkyní, která chtěla délku zachovat, se rozhodla odstřihnout jen suché konečky a zaměřila se na to, aby účesu dodala tvar. Sestříhala jí proto hlavně vlasy u obličeje, na temeni hlavy a nakonec Kristýně vystřihla perfektní ofinu. Ještě vyžehlit, upravit, a bylo hotovo! Účes se vydařil na jedničku!

Kristýna před proměnou i s malým Maxmiliánem

Výherkyně v péči kadeřnice Míši

A tady se pracuje na novém sestřihu

Vizážistka kladla důraz hlavně na oči

Nicméně vlasy jsou jen polovinou úspěchu, na řadu ještě muselo přijít líčení a samozřejmě nové oblečení. Vizáže se ujala Petra Skybová, která sympatické mamince vytvořila precizní nalíčení. Zaměřila se hlavně na oči, které vystínovala v zemitých barvách, zbytek make-upu už nechala co nejjednodušší. Kristýna má bezproblémovou pleť, a tak žádné větší korekce nebyly nutné.

Sympatickou čtenářku líčila vizážistka Petra

Kristýna jako modelka

Ani po několika hodinách proměny ale nebylo hotovo, Kristýna si vyzkoušela několik oblečků od značky Halens a vytrvale pózovala v našem ateliéru. Roli modela si vyzkoušel i její syn Maxík, kterého jsme ale kvůli únavě s maminkou „vybleskli“ jen jednou a následně předali babičce.

Jako první si čtenářka oblékla krásné šaty s plisovanou sukní a flitrovaným pasem, které jsou díky svojí splývavosti k ženské postavě milosrdné. Doplnili jsme je zlatými střevíčky s nižšími podpatky, na kterých v pohodě vydržíte stát celý večer. Že byste je využily také? Podívejte se na stránky značky Halens!

Bílé šaty využijete nejen na vánoční party

Druhý model byl ležérnější, černé pletené šaty jsme kontrastně doladili hnědými kozačkami a proplétaným páskem. Za frajera byl i Maxmilián, který vyfasoval kalhoty s košilí a parádní vestičkou. Stylová dvojka, co říkáte?

Vyfotit se nechal i malý Maxmilián

Pohodlně se Kristýna cítila i v černých úzkých kalhotách s leskem a svetrovou vestou s rolákem. K nim obula kozačky bez podpatku, které jsou, jak asi všechny maminky dobře vědí, na procházky s kočárkem nejpraktičtější.

Pohodový model ocení všechny maminky

Vestička se objevila i v posledním modelu, ovšem v barevnějším provedení. K ní si naše výherkyně vyzkoušela šedé kalhoty a kozačky v jezdeckém stylu. Z doplňků nechyběly náramky a pásek.

Jak se vám líbí nová image Kristýny?

Jak se vám líbí vánoční proměna sympatické maminky? Ve kterém oblečku jí to podle vás sluší nejvíc? Budeme se těšit na vaše reakce!

Více módy na www.halens.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám