Hlavní obsah

Největší trapasy čtenářek: Na tyhle nikdy nezapomeneme!

Foto: thinkstock

Každý se čas od času ztrapní, ale ženy k tomu mají větší sklonyFoto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bože, to byl ale trapas! Jsou situace, na které nezapomenete ani po letech a i po dlouhé době vám vzpomínka na ně vyvolá ruměnec ve tváři. Trapné situace se nevyhýbají nikomu. Ani našim čtenářkám!

Článek

Nedávná britská studie, do níž se zapojily dva tisíce lidí, zjistila, že nějaký ten menší trapas prožíváme zhruba sedmkrát týdně. Ukázalo se také, že ženy jsou na tyhle úsměvné, byť často nepříjemné situace třikrát náchylnější než muži. Jde ale většinou o takové drobnosti, když třeba zapomenete něčí jméno nebo ho popletete, přeřeknete se či vytočíte špatné telefonní číslo. Existují ale opravdu velké a nezapomenutelné trapasy! Za tohle se stydí naše čtenářky vlastně dodnes.

Návštěva lékaře

Je to již několik let, přesto má ten zážitek čtyřiačtyřicetiletá Jindra stále v živé paměti. Vše začalo malým pupínkem, který se jí objevil na pozadí. Bohužel pupínek rostl a rostl, stále více bolel, nešlo s ním nic udělat, nijak se ho zbavit. Velký nežit jí komplikoval život, obzvlášť při jejím sedavém zaměstnání to bylo velmi omezující. „Nebylo vyhnutí. Bylo mi to hrozně nepříjemné, ale sebrala jsem veškerou odvahu a šla za lékařem,“ vzpomíná Jindra.

Foto: thinkstock

I návštěva lékaře se může změnit v gigantický trapas, na který nikdy nezapomeneteFoto: thinkstock

Když vstoupila do ordinace, přivítal ji velmi milý, zdvořilý a také poměrně mladý a pohledný lékař. „Zeptal se, co mě trápí, tak jsem mu to vylíčila. Popsala jsem mu, kdy se pupínek objevil, jak rostl, jak mě bolí a podobně,“ popisuje Jindra. Lékař ji vyslechl a následně pronesl větu, při které by se Jindra nejraději vystřelila na měsíc: „Je mi líto, velmi rád bych vám pomohl, ale tady jste na ušním, krčním, nosním.“ Jindra si bohužel spletla dveře, kožní ordinace byla hned vedle.

Romantika na toaletě

Sedmadvacetiletá Míša je důkazem toho, že i poměrně velký trapas nemá šanci zničit lásku. Její první velké rande se současným přítelem totiž rozhodně nedopadlo nejlépe. Měla to být obrovská romantika – večer v soukromé vířivce, šampaňské, mísa ovoce, svíčky a příjemná hudba. „Jenže ve chvíli, kdy jsem vlezla do vířivky, začalo to vířit ve mně. Po pár minutách jsem musela na záchod a z něho jsem v podstatě již nevyšla,“ vypráví Míša.

Bakterie způsobující velké průjmy se bohužel na vaše milostné plány neptají. Romantika tak vzala za své, Míšin přítel a jeho láska k ní to ale ustála.

Foto: thinkstock

Romantika ve vířivce? Možná, ale taky může všechno dopadnout úplně jinakFoto: thinkstock

Hlučný pohovor

Kateřina (31) před rokem absolvovala pracovní pohovor. Nic nenechala náhodě, pečlivě se připravila, ale na jednu drobnost zapomněla. Před pohovorem se nenajedla a vyrazila s prázdným žaludkem. „Když jsem nervózní, nemám chuť k jídlu, zapomínám se prostě najíst,“ vysvětluje Katka. A bohužel její žaludek jí odmítl tenhle prohřešek prominout.

„Bylo to šílené. Najednou mi začalo kručet v žaludku. Nejdřív tak malinko, potichu, ale pak to zesilovalo a po pár minutách se ozývaly šílené zvuky,“ vypráví Katka. S tím, jak přidával její žaludek na hlasitosti, Katka víc a víc rudla ve tváři. Byla bezradná. „Jeden z šéfů mě ale úžasně podržel. Jen se usmál, zavolal sekretářku a poprosil ji o kávu a nějaké sušenky s tím, že všichni si jistě rádi něco malého zakousnou,“ vzpomíná Katka. Když asistentka občerstvení přinesla, všichni si nabídli kávové sušenky a i Katce se podařilo žaludek utišit. „Tu práci jsem dostala, i když mi to přišlo nemožné,“ dodává Katka.

A na jaký trapas nezapomenete vy?

Reklama

Načítám