Hlavní obsah

Velikonoční zdobení trochu jinak, než jste zvyklá!

Foto: stock.adobe.com

Malovaná vajíčka nejsou to jediné, co můžete s příchodem jara zdobit. Podlehněte kouzlu nail artuFoto: stock.adobe.com

Barvení, zdobení a lepení k Velikonocům patří. Tentokrát však bohužel vše nasvědčuje tomu, že vajec pro koledníky nebude příliš mnoho potřeba. To ovšem nevadí. Zlepšete si náladu – vyhrajte si se svými nehty!

Článek

Velikonoce. Někdo je slaví na počest památky zmrtvýchvstání Ježíše Krista. Pro jiné jsou zase symbolem přicházejícího jara. V každém případě vše nasvědčuje tomu, že tentokrát je rodiny oslaví pouze v mírném duchu a rodinném kruhu. Výhodou je, že vám každoroční přípravy a pečení tentokrát nezaberou tolik času a práce. I proto jsme si pro vás připravili inspiraci, jak se zabavit a být o Velikonocích stylová!

Foto: naninails.cz

Jemné pastelové odstíny jsou pro jaro ideální a stylovou volbou. Vyzkoušejte je i vyFoto: naninails.cz

Pozor, jaro přichází

Psal se 20. březen a pro nás to znamená jediné – jaro je oficiálně tady. Zimu i rukavice odhoďte za hlavu a užijte si první teplé sluneční paprsky. K tomu patří i péče o ruce, které jsou po zimě mnohdy vysušené a popraskané. Než to tedy rozjedete v rytmech dokonalé pastelové manikúry, musíte se zastavit a na tu jízdu se pořádně připravit.

Základem je jednoznačně hydratační krém, který po zimě vrátí vaší pokožce hebkost a svěžest. Pokud jsou však ruce hodně popraskané a zničené, raději vybírejte z vazelínových přípravků, regeneračních masek a másel na ruce, které jsou určeny k ještě větší hydrataci.

Hned potom se pusťte do regenerace a výživy nehtů, které si také zaslouží pečlivou péči dříve, než na nich začnete vytvářet bohatou jarní manikúru.

Foto: naninails.cz

Pro regeneraci nehtů jsou ideální vyživující olejíčky s krásnou vůní. Vybrat si můžete z desítek druhůFoto: naninails.cz

Okouzlit se dá i jinak než jen vajíčky a ozdobami

Barvení a malování vajíček k Velikonocům neodmyslitelně patří. Někdo si dává s vajíčky zvlášť záležet. Bavlnkuje je, drátkuje, lepí na ně motivy a maluje voskem. Jiný je hodí jen na pár minut do cibule a má „vymalováno“.

I při tvoření manikúry se můžete podobně vyřádit. V dnešní době se už laky na nehty nabízejí v tolika různorodých odstínech, že můžete mít nehty, na které si jen vzpomenete. Stačí je pak doplnit o nějaký hezký motiv razítka, samolepky nebo vodolepky. V momentě máte na svých rukou takovou „kraslici“, že je na ni radost pohledět.

Foto: naninails.cz

Jednoduché zkrášlení nehtů vám poskytnou samolepky a vodolepky. Aplikace je podobná jako u zdobení velikonočních vajíčekFoto: naninails.cz

Chce to výdrž

Nebudeme si ale nic nalhávat a přiznáme si, že lak na nehty vám při běžných činnostech vydrží zřídkakdy do třetího dne. Co teprve když ho podrobíte drastickému jarnímu úklidu. Naštěstí se nabízí skvělé řešení v podobě gel laků. Pracuje se s nimi stejně jako s běžným lakem, akorát s tím rozdílem, že se zapéká v LED nebo UV lampě a na nehtech vydrží krásný až 3 týdny! Se sadou na nehtovou modeláž můžete hravě tvořit i z pohodlí domova.

Pochlubíte se o Velikonocích kromě krásných vajíček i perfektní manikúrou?

Foto: naninails.cz

Gel laky jsou oblíbené pro jednoduchou aplikaci a přitom úžasnou výdrž. Na nehtech zůstávají krásné i tři týdnyFoto: naninails.cz

Reklama

Načítám