Hlavní obsah

Velká soutěž s recepty o pomocníky do kuchyně pokračuje!

Foto: Thinkstock

Podělte se o chutný recept, a můžete vyhrát!Foto: Thinkstock

Reklama

Baví vás vaření? Rádi soutěžíte? Tak to by vám určitě neměla uniknout ani naše velká červnová soutěž o pomocníky do kuchyně. Jak je vyhrát? Stačí se podělit o originální recept!

Článek

Už od začátku června s námi můžete soutěžit o úžasné pomocníky do kuchyně od značky ETA. Ve hře jsou například kuchyňský robot, elektrická pánev, tyčový mixér nebo kamenný a litinový gril! Chcete je vyhrát? Tentokrát se určitě nevyplatí doufat ve štěstí, ale naopak nasadit do boje všechny osvědčené zbraně. Jaké? Vařečku a vyzkoušené recepty!

Ještě celý zbytek června můžete do rubriky Vaše recepty přidávat vyzkoušené kuchařské tipy na klasické večeře, netradiční jídla nebo třeba moučníky – na plech nebo ty nepečené. Vložením receptu se automaticky přihlašujete do naší soutěže.

Na začátku července vybere porota 10 nejzajímavějších a nejlépe zpracovaných receptů a odmění je právě některým z pomocníků do kuchyně. Více o pravidlech se dozvíte zde.

Máte pocit, že vaše kulinářské schopnosti nejsou na takové výši, abyste mohli vyhrát? I tak můžete do rubriky Vaše recepty zavítat. Už teď tam na vás čeká nejméně 200 nových receptů ostatních čtenářů, s tedy i nejméně 200 nových nápadů do kuchyně.

Reklama

Načítám