Hlavní obsah
Foto: archiv redakce

Foto: archiv redakce

Vepřová panenka je jedno z nejoblíbenějších mas. Namarinujte si ji před grilováním v hořčici!

15 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Střední
Náročnost
Ingredience pro:
2 porce
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce kremžské horčice
    10
  • 1 lžička čerstvého tymiánu
  • 1 lžička soli
  • 2 utřené stroužky česneku
  • 300 g vepřové panenky
Obsažené alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

V oleji rozmíchejte hořčici, tymián, česnek a sůl. Maso nakrájejte na plátky a v této směsi minimálně dvě hodiny před grilováním marinujeme. Poté z obou stran krátce opečte.

Načítám