Hlavní obsah

Veronika Žilková: Táto, sundej plavky!

Foto: Mona Martinů

Kdy se ukáže pravda? U vody!Foto: Mona Martinů

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V plavkách jsem hnusná. Kdo si to o sobě myslí taky, ať klikne na „10“ v hodnocení článku... Takhle nějak by mohla začít anketa o zoufalém pocitu většiny žen, když se svléknou poprvé u rybníku či moře.

Článek

Vy, co jste snědé, s vypracovanýma svalnatýma nohama, plochým břichem, pěkným poprsím, oholené bez pupínků a ve slušivých plavkách, které jen vaše přednosti zdůrazní, už dál nečtěte. Byla by to pro vás ztráta času. Naopak vy, kterým se stejně jako mně klepou bílá stehna, sebevědomía máte nepadnoucí plavky, čtěte dál…

Holky, co budeme dělat? Přece nestrávíme léto zahalené v šátku, suknicích či v obýváku?! Bílé tělo ani povolené svaly přes noc nezměníme. Co můžeme změnit, jsou plavky.

Je to nespravedlivé. Zatímco módní diktát nařizuje čím dál větší odhalení u žen, chlapi se nám čím dál víc zahalují. Ano!!!

Můj tatínek před 50 lety nosil plavky adamky. Tehdy to byl velmi odvážný – téměř erotický oděv. Myslím, že se po sobotě strávené na plovárně v adamkách musel jít do kostela jako řádný katolík vyzpovídat. Adamky byly plátěný trojúhelník zepředu, plátěný trojúhelník zezadu a mezi tím šnůrky… taková předozadní tanga, která přesně a spravedlivě ukazovala, jak je který muž od přírody vybaven.

Polonahý ctěný pan profesor hudby ve svých plavkách v roce 1961 pěkně pobuřoval. (Agáto, aspoň víme, po kom jsi.) Nahota v té době byla v módě.

Svlíkala se celá Evropa – od bývalé NDR (FKK neboli nudistické pláže) přes české noční „svlíkačky“ (děcka, jdeme se koupat na Ádu) až po Četníka ze Saint-Tropez, který zasahoval proti francouzským nudistům… Na této slavné filmové nudistické pláži je ostatně můžete vidět dodnes. 

Zpět k plavkám. Za 50 let se mužům podařilo adamky protáhnout až ke kolenům. Dnešní móda muže halí do bermud, do kterých „hrdinně“ schovají zadek, předek i stehna. Nám ženám nepomohla vůbec.

Billboardy manekýn v plavkách nalákají naše muže. I když si zakoupíme stejné plavky jako ta na fotce, jen to naše nedostatky umocní. Po dětech či věkem povislá prsa, břicho se špeky plavky jen nemilosrdně zdůrazní.

Co s tím??? Kdo se necítí v plavkách, ať jde na nuda pláž!!!!

Nahota je totiž mnohem spravedlivější než plavky a… pardon, nazí pánové!!! Bývá to ve prospěch nahé ženy. Zkoumavý pohled ženy na nahého muže v něm vyvolá takovou nejistotu, že náš zadek či břicho přehlédnou.

Takže… táto, sundej plavky, a uvidíme, kdo na tom bude na pláži hůř.

Reklama

Související témata:

Načítám