Hlavní obsah

Větev ve váze „zasněžíte“ solí i cukrem. Jak na to?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obyčejnou větev během chvilky proměníte na efektní dekoraci a ještě ušetříte! Zajímavá nabídka, nemyslíte? Ukážeme vám krok za krokem, jak máte postupovat. Sami zjistíte, že to je snadné.

Článek

Vánoční stromek, zvlášť ten živý, je nejdůležitější na Štědrý den a pak zdobí interiér týden i dva. Ovšem vázu se stylově vyšňořenou větví můžete mít doma s předstihem, a vytvořit tak kouzlo Vánoc už na začátku prosince.

Z procházky do přírody si přineste větev, která přesně padne do vybrané vázy. Všechno ostatní zřejmě budete mít už po ruce, například základní barvu. My jsme použili stříbrnou, ale není to pravidlo. I obyčejná běloba vám dobře poslouží. Podobně je to s hrubou solí, kterou můžete zaměnit za jemnou. Dětem se určitě bude zamlouvat, když místo soli větev pokryjete cukrem krystal, případně bílým sypáním na cukroví.

Kdyby se vám zrovna nechtělo něco vyrábět, doporučíme vám vánoční dekorace, které v obchodech pořídíte do 300 Kč. Prosinec je za dveřmi, tak jistě oceníte i vychytávky, díky nimž budete mít cukroví jako od profíka.

Reklama

Načítám