Hlavní obsah

Větší rty bez injekce: Přetahování povoleno, jiné odstíny konturky a rtěnky a další rady vizážistky

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Konturovací tužka je váš nejlepší přítel. Alespoň v případě, že toužíte po plnějších rtech. Jak na to vám ukáže vizážistka Soňa Šajdáková. Tajemství tkví v dobře ořezané tužce a kombinaci těch správných odstínů.

Článek

Konturovací tužka je tak trochu upozaděný produkt, pořád se mluví o jen rtěnkách. Jenže pokud chcete dosáhnout dokonalého líčení a hlavně plných rtů, tužka je nepostradatelná.

Možná už vás přestává bavit, jak se stále mluví o tom, že devadesátá léta se vrací v plné parádě zpět. Ano, týká se to i konturky, a teď vám možná v mysli vytanou rty obkreslené tužkou tak, že nešla přehlédnout. Tak na to zase v klidu zapomeňte, nicméně konturka je ideální, pokud toužíte po větších rtech, ale na botox se zrovna nechystáte.

Konturka v tělovém odstínu, jestli bude dohněda nebo růžova, je už na vás, dokáže totiž se správnou kombinací rtěnky vykouzlit efekt větších a plnějších rtů. Také je povoleno rty lehce přetáhnout. Pro správný efekt pak zvolte rtěnku buď broskvovou nebo tělovou hnědou.

Jak tužku s rtěnkou nakombinovat a kam nanést rozjasňovač? Pusťte si nové video s vizážistkou Soňou Šajdákovou.

Reklama

Načítám