Hlavní obsah

Video: Letní fashion trendy pro 20+,30+ a 40+

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Minimalistický len, nebo hravé potisky? Obojí! Se stylistkou Irenou Vokrojovou jsme pro vás připravily pořádnou dávku letní inspirace na outfity do města i na pláž.

Článek

Léto je v plném proudu a doufáme, že bude trvat nejméně do půlky září. Máme pro vás totiž připravenou inspiraci na outfit do města i na pláž, ve kterém budete chtít chodit možná až do října. Tři věkové kategorie, dva letní trendy a šest outfitů. Podívejte se na video, co si pro vás přichystala stylistka Irena Vokrojová!

Len je nejvýraznější z letních trendů, těžko najdete obchod, ve kterém by v nabídce neměli ani jediný kousek. Do veder se hodí báječně v podobě vzdušných oversized šatů (upřímně, pohodlnější kousek na léto neexistuje), upnutějších šatů, pokud potřebujete držet dresscode v práci, anebo můžete zkusit pouzdrovou sukni a svetrový top. Dalším trendem, který jsme zkusily, byly potisky na letních šatech několika střihů. Podívejte se na náš výběr a dejte nám vědět, jaké šaty byste si vybraly vy!

Za půjčení oblečení, bot a šperků děkujeme značkám Orsay, Reserved, Benetton, Marks & Spencer, Högl a H 

Načítám