Hlavní obsah

Víme, jak na povánoční faldíky!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce jsou za námi, období relaxace končí. Sváteční lenošení však na nás zanechalo nějaká ta kila navíc. Nevadí, víme jak na to! Nemusíte podstupovat drahá a bolestivá invazivní řešení!

Článek

Unikátní neinvazivní liposukce Claudia lipo system je ideálním řešením pro odstranění přebytečného podkožního tuku a eliminaci celulitidy, které na náš trh přináší jako jediný v ČR tým Fitrazdva.cz.

Zhubněte tím nejpříjemnějším způsobem!

Přístroj kombinuje jako jediný v ČR bipolární radio frekvenci, E-light záření o specifické vlnové délce, mechanickou válečkovou manipulaci, podtlakovou stimulaci tkáně a ultrazvukovou terapii.

Tato nová metoda umožní odstranění významného množství podkožního tuku. Bipolární radio energie proniká hluboko do pojivové tkáně, jejíž silná penetrace vede k odstranění tuku i v hlubokých vrstvách. Navíc díky válečkové manipulaci dochází k sjednocení jeho struktury a odbourání tvorby „hrudek“. E-light záření prohřívá tkáň i pokožku, což zvyšuje pružnost a elasticitu kůže. To v konečném důsledku vede k odstranění kožních defektů vzniklých shromažďováním podkožního tuku.

Viditelně tak zhubnete a eliminujete projevy celulitidy. Je to plně neinvazivní ošetření, žádná bolest, skalpel, ani jiné nepříjemnosti. Jen příjemný relaxační zážitek s úžasným výsledkem na závěr.

Před ošetřením Claudia lipo system

Po sérii ošetření Claudia lipo system

Ošetřit je možné prakticky libovolnou partii na těle vyjma kontraidikovaných. Podstoupit zákrok může prakticky kdokoli od štíhlých až k obézním.

Průběh ošetření Claudia lipo system

Garance spokojenosti

Nic neriskujete! Když se účinek neprokáže a při každém ošetření neztratíte na objemu alespoň 1 cm, bude provedeno druhé ošetření zdarma nebo Vám budou vráceny peníze.

Balíček BUĎ FIT 5v1

Pro nový lepší start do nového roku odborníci Fitrazdva.cz vytvořili unikátní kombinaci liposukce Claudia Lipo System s dalšími 4 procedurami, které tvoří ideálně vyvážený Balíček BUĎ FIT 5v1 vzájemně se doplňujících ošetření za mimořádně výhodnou baťovskou cenu 999,- Kč.

Na začátku bude provedeno ošetření dvou partií liposukcí Claudia Lipo System. Toto ojedinělé ošetření v ám umožní zbavit se části podkožního tuku a omezit projevy celulitidy. Mimo to lze pomocí tohoto ošetření řešit i jiné estetické nepříjemnosti, jako je povislá kůže, váčky pod očima či podbradky.

Dále vás zabalí do skořicového nebo břečťanového zábalu, v němž budete po zbývající dobu terapie. Posílí se tak její účinky. Následuje reflexní masáž lymfatického systému přes plosky chodidel, která uvolňuje lymfatické cesty, pomůže vyplavit škodliviny z těla, působí proti stárnutí pleti a zmírňuje celulitidu.

Reflexní masáž lymfatického systému přes plosky chodidel

Bude Vám také aplikována speciální kolagenová maska, která obsahuje oproti běžným pleťovým maskám až 10x více živin a hydrogenních složek. Vyživí tak pleť, vyhladí vrásky a zabrání vzniku nových, dodá hebkost, elastičnost a pocit svěžesti, dlouhodobě reguluje vlhkost a jadrnost pokožky, eliminuje nadbytek melaninu a zlepší mikrocirkulaci.

Souběžně je prováděna lymfodrenáž celého těla & infasaunová terapie, která redukuje podkožní tuk, zpevňuje tělo, odbourává celulitidu a otoky, udržuje pevnou a pružnou pokožku, detoxikuje organismus a zlepšuje imunitu a celkovou fyzickou kondici.

Lymfodrenáž celého těla & infasaunová terapie

Celý balíček trvá 90 min a tvoří opravu ojedinělý produkt na trhu neinvazivního odstranění podkožního tuku a celulitidy. Můžete jej podstoupit v Praze, Brně či Ostravě. Dárková poukázka, kterou Vám Fitrazdva.cz na požádání vystaví, může sloužit jako báječný a originální dárek.

Reklama

Související témata:

Načítám