Hlavní obsah

Víno, charita a Jitka Schneiderová? Super tip na páteční večer!

Foto: Radomír Mervart

Ambasadorka večera Jitka Schneiderová vás bude provázet večeremFoto: Radomír Mervart

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete před Vánoci udělat dobrý skutek, a navíc máte – stejně jako my v redakci – rádi dobré víno? Pak spojte zábavu s pomocí potřebným a přijďte v pátek 27. 11. od 19 hodin do pražské kavárny Kaaba!

Článek

Budete si tu pomoci zakoupit (a odnést či na místě vypít) výborná vína, která věnovali čeští a moravští vinaři. Veškeré „propité“ peníze poté poputují Společnosti DUHA, která se zabývá integrací mentálně postižených. „Tento rok věnujeme finanční obnos, který získáme prodejem vín, na vybavení našich nových chráněných bytů a na židle pro seniory v Centrech denních služeb,“ říká ředitelka Společnosti DUHA Eva Brožová.

Foto: Radomír Mervart

Jitka Pazderková podpořila DUHU loni, letos uvidíte tanec Jitky Schneiderové s Markem DědíkemFoto: Radomír Mervart

Kromě vína na vás bude v Kaabě čekat i další program. Večer přijde podpořit ambasadorka této charitativní akce, herečka Jitka Schneiderová. A protože Jitka letos září ve StarDance, na místě i zatančí se svým tanečním partnerem Markem Dědíkem. Nebudete ochuzeni ani o hudební zpestření – letos v podání Veroniky Spiegelové (zpěv), Václava Dufka (kytara) a Petra Blahuta (perkuse).

Co říkáte, půjdete si koupit pár láhví?

Reklama

Související témata:

Načítám