Hlavní obsah

Vitaminový boom! Beauty elixír pro posílení imunity

Foto: TOPADROIT a.s.

Influencerka Dominika Šťovíčková se svým speciálně navrženým Venira imunity drinkem by @mamadomishaFoto: TOPADROIT a.s.

Imunita je prostě základ. A to základ všeho! Je pro náš organismus velice důležitá, protože je zodpovědná za jeho správné fungování a pomáhá ho chránit před vnějšími škodlivými faktory. Tak udělejte pro své zdraví maximum a podpořte ho přírodní cestou rychle a navíc chutně.

Článek

Měli bychom si dát pozor, aby náš imunitní systém nebyl oslabený, což samozřejmě vede k vyšší náchylnosti k různým chřipkám, virózám a infekcím, a tak bychom ho měli co nejvíce podporovat. Dobrá zpráva je, že v dnešní době na trhu najdete hned několik přírodních doplňků stravy, které přispívají právě k normální funkci imunitního systému a skvěle ho podpoří.

Na co bychom ale neměli zapomínat?

  • přísun vitaminů -
  • zdravý životní styl -
  • pestrá a vyvážená strava -
  • dostatečný pitný režim -
  • pohyb -
  • odpočinek a spánek -

TIP! Vyzkoušejte Venira imunity drink by @mamadomisha 

Česká firma Venira, která je na trhu už čtyři roky, se rozhodla spojit síly s dvojnásobnou maminkou a influencerkou Dominikou Šťovíčkovou alias @mamadomisha a vytvořit něco naprosto ojedinělého. Po dlouhém a náročném ročním vývoji tak představili vyšperkovaný instantní nápoj s názvem Venira imunity drink by @mamadomisha. Má speciálně navržené složení se 13 přírodními účinnými látkami nejen pro podporu imunitního systému, ale díky obsahu pověstné macy peruánské také přispívá k ustálení hormonů a podporuje plodnost.

Foto: TOPADROIT a.s.

Influencerka Dominika Šťovíčková se svým speciálně navrženým Venira imunity drinkem by @mamadomishaFoto: TOPADROIT a.s.

Jaké látky tento drink obsahuje?

Na výběru účinných látek si dali při vývoji opravdu záležet, a tak můžeme Venira imunity drink by @mamadomnisha označit za naprosto dokonalý VITAMINOVÝ BOOM! Obsahuje totiž mimo macu peruánskou také další potřebné a velmi důležité složky, jako je třeba komplex vitaminů skupiny B, vitamin C, selen, zinek, MSM, extrakt z růže šípkové nebo kvasničné betaglukany. Věděli jste třeba, že jsou betaglukany mnohými odborníky považovány za jedny z nejúčinnějších látek právě pro podporu imunitního systému?

Chtěli od tohoto produktu ale ještě o něco víc, a tak do jeho složení přidali také hydrolyzovaný kolagen společně s kyselinou hyaluronovou. Ty se postarají nejen o chrupavky a klouby, ale také o vlasy, nehty a pleť. Je to tak beauty a imunity nápoj v jednom, což je naprostá pecka!

Foto: TOPADROIT a.s.

Venira imunity drink by @mamadomisha s pečlivě vybranými 13 účinnými látkami pro maximální podporu imunitního systémuFoto: TOPADROIT a.s.

S čím vším tedy pomáhá?

  • Podporuje zdravý imunitní systém. -
  • Pomáhá snižovat míru únavy a vyčerpání. -
  • Podporuje plodnost. -
  • Přispívá k ustálení hormonů. -
  • Podporuje správnou funkci nervové soustavy. -

Proč zrovna instantní drink a jak chutná?

Instantní drink zvolili z toho důvodu, že je jeho příprava velmi jednoduchá: stačí totiž prášek vysypat do sklenice, zalít 200 ml studené vody, důkladně promíchat a je hotovo. A nezapomněli ani na jeho příchuť. Prioritou totiž byla možnost volby, a tak v balení najdete tři naprosto luxusní příchutě, na které se budete každý den těšit. Vybrat si můžete z příchutí jahoda/vanilka, ananas/brusinka a mango!

Foto: TOPADROIT a.s.

V balení najdete hned tři neodolatelné příchutě: jahoda/vanilka, ananas/brusinka a mango!Foto: TOPADROIT a.s.

Reklama

Načítám