Hlavní obsah

Mají vaše děti všechny potřebné vitaminy?

Foto: shutterstock.com

Návrat do školy je pro dětské zdraví zkouškouFoto: shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Návrat z prázdnin znamená pro děti návrat do kolektivu - do školky, do školy, do kroužků. Děti se dostávají zpět mezi své kamarády, se kterými nebyly delší dobu v kontaktu, nebo přicházejí do kolektivů nových. Jsou vystaveny vlivu jiného prostředí než během prázdnin a to se může odrazit na jejich zdraví.

Článek

Je proto vhodný čas podpořit organismus dítěte a jeho obranyschopnost. Jednou z možností jsou multivitaminové tablety s kolostrem Revital Malé hvězdy. Obsahují deset základních vitaminů pro podporu imunity a kolostrum.

Co je kolostrum? Kolostrum, také zvané mlezivo, je tekutina mléčné žlázy, která se objeví v prvních dnech po porodu a zajišťuje prvotní výživu a imunologickou ochranu novorozence. Obsahuje množství vitaminů, minerálů, bílkovin a růstových faktorů. Hraje významnou úlohu v budování imunitního systému a přispívá k obraně proti běžným infekcím. Proč tedy nevyužít jedinečné účinky kolostra také pro větší děti a pro ochranu jejich imunity?

Foto: Revital

Podpořte obranyschopnost vašeho dítěteFoto: Revital

U nemocných dětí je kombinace vitaminů a kolostra výborným prostředkem k urychlení a usnadnění léčby. Kolostrum je také vhodným doplňkem léčby dětí antibiotiky. Jednak přirozeně posiluje jejich účinek a zároveň podporuje růst střevní mikroflóry, která bývá po antibiotické léčbě výrazně oslabená. Kolostrum se dále doporučuje podávat dětem s alergickými reakcemi, atopickým ekzémem a jinými kožními onemocněními. Snižuje totiž přecitlivělost organismu na alergeny nejen v průběhu jeho podávání, ale i do budoucna.

Kolostrum se rozpouští ve střevě. Proto se výborně osvědčilo při léčbě infekcí celého zažívacího traktu. Známý je také pozitivní vliv na hojení ran a zlepšení pooperačních stavů. Některé studie dokonce hovoří o účinku proti vytváření zubního kazu.

Pro účely výroby potravních doplňků se používá kolostrum bovinní, které je ještě více koncentrované a pro tělo využitelné než kolostrum lidské.

Jaké jsou další výhody výrobku Revital Malé hvězdy? Tablety mají skvělou ovocnou chuť, takže nebude potřeba dětem užívání připomínat, samy si o vitamin denně řeknou. V každém balení multivitaminu Revital Malé hvězdy navíc najdete hračku - holčičky jistě potěší výběr barevných korálků a plyšových peněženek, pro chlapečky máme celou řadu stavebnic.

Výběr všech dárků a další informace o výrobku získáte na www.malehvezdy.cz!

Související témata:

Načítám