Hlavní obsah

Vyhlášení soutěže! Na co se mohou vítězky těšit?

Foto: Fab_1, Shutterstock.com

Foto: Fab_1, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soutěž Hubněte s námi je u konce. Celé tři měsíce jste měly možnost se inspirovat našimi články se zdravými recepty a dodržovat nejrůznější tipy a rady na hubnutí od profesionální fitness trenérky. A nejedné z vás se úsilí vyplatilo! Odměnou vám ale nebude jen zdravější a štíhlejší tělo – na některé čekají také skvělé ceny! Zajímá vás, kdo vyhrál?

Článek

S trenérkou a výživovou poradkyní Veronikou Jandovou jsme připravili tento čtvrtletní hubnoucí plán proto, abychom vám pomohli na cestě za vytouženou postavou. V sérii článků se mohli inspirovat vegetariáni, masožravci, sportovci i lidé, kteří s pohybem teprve začali. Máme proto radost, že po více než třech měsících můžeme vyhlásit ty nejlepší z vás!

Vstup do aquaparku vyhrává…

Jednou ze soutěží, které se pojily s naším hubnoucím speciálem, se týkala pouze vaření. Zájemci měli zdokumentovat zdravá jídla z připravených jídelníčků, které se obměňovaly každý týden. Vždy v pondělí jste měli možnost vybrat si ze tří nových skvělých a zdravých receptů, a alespoň jeden z nich si zkusit připravit.

Na našem Facebooku jsme v soutěžních komentářích obdrželi mnoho krásných fotografií chutných receptů. Autorka nejzajímavěji zpracovaného vyhrává dvouhodinový vstup do wellness centra Aquaforum ve Františkových Lázních pro dvě osoby. Výherkyně se může těšit také na občerstvení v kavárně hotelu Rezidence Zámeček v hodnotě 500 Kč a 50% slevu na ubytování na jednu noc. A vítězkou se stává soutěžící s nickem Veve de Urban. Gratulujeme!

A wellness pobyt získává…

Kromě toho, že pro vás trenérka Veronika sestavovala redukční jídelníček, podle kterého jste měly vařit, také připravovala rady a tipy, jak se dostat do lepší fyzické kondice a začít cvičit. Dozvěděly jste se třeba co je to HIIT, jak se dá zhubnout pouhou chůzí nebo proč je důležité zapojit do svého tréninku strečink.

Každý, kdo hubl s naším dietním plánem, se mohl zapojit do soutěže o relaxační pobyt v romantickém boutique hotelu Rezidence Zámeček v překrásných Františkových Lázních. Kromě ubytování se snídaní na dvě noci v dobovém pokoji Rudolph II. s postelí s nebesy, se výherkyně může těšit na 90minutovou masáž přímo na pokoji, ale také na vstup do wellness zařízení Aquaforum s bazény, vířivkou a saunou a využití lázeňské kliniky. Kromě této hmotné odměny ale na vítězku čeká také den plný hýčkání přímo v naší redakci! Má totiž možnost natočit s námi o své proměně reportáž za přítomnosti stylistky a vizážistky, a navíc získá profesionální portfolium fotografií.

Foto: Rezidence Zámeček

Výherkyně získává relaxační pobyt v romantickém boutique hotelu Rezidence Zámeček v překrásných Františkových Lázních. Kromě ubytování se snídaní na dvě noci v dobovém pokoji Rudolph II. s postelí s nebesy se může těšit na 90minutovou masáž přímo ve svém hotelovém pokoji, ale také na vstup do wellness zařízení Aquaforum s bazény, vířivkou a saunou a využít může lázeňské kliniky v I. patře (jedná se o základní vstup pro dvě osoby do Aquafora, další služby je možné dokoupit)Foto: Rezidence Zámeček

Tohle vše za svou snahu a skvělou práci získává Kateřina Heczková. Ta během tří měsíců zhubla pět kilo a své tělo krásně zpevňuje. „Vysadila jsem veškeré cukry, smažené, tučné a světlé pečivo a vše nahradila zdravou variantou. Začala jsem i se cvičením a našla díky tomu nový směr a životní styl,“ napsala vítězka.

Oběma výherkyním moc gratulujeme a doufáme, že díky našim článkům najde sílu vytrvat ve zdravém hubnutí i mnoho dalších z vás!

Reklama

Načítám