Hlavní obsah

Vyhlaste válku chřipce a nachlazení!

Reklama

Milujete podzimní padání listí a těšíte se jako malé děti na první sáňkovačku v čerstvě napadaném sněhu?

Článek

Na zimu se těšíte, ale děsíte se viróz a chřipky číhající na každém kroku, téměř neustávajícího pokašlávání a rýmy? Jde to i bez toho! Posilujte svou imunitu přírodními zbraněmi.Poradíme vám, jak na to. Sáhněte po přírodních doplňcích stravy Natural Medicaments.

Značka využívá ve svých doplňcích znalosti získávané a uchované v tradičních postupech asijské i indiánské medicíny a vrací se zpět ke kořenům – k plodům a rostlinám, které léčí lidstvo již po tisíce let.

Doprava zdarma ke 100% šťávě z goji

Goji neboli kustovnici čínskou jistě znáte ve formě chutných sušených plodů. Natural Medicaments vám ale přináší 100% čistou šťávu z goji, která je ve svém tekutém stavu pro organismus lépe stravitelná. Goji je jedním z přírodních antioxidantů, které přispívají k detoxikaci organismu a posilování imunity. Goji si můžete nyní zakoupit ve zvýhodněném dvojbalení na Prozdravi.cz, a to dokonce s dopravou zdarma.

Šťáva z goji je 100% čistá šťáva, kterou tělo mnohem lépe zpracuje a využije z ní všechny živiny

Goji doporučuje 100 % oslovených zákazníků. Jeden z nich napsal o goji: „Šťáva z goji je výborný produkt. Jedl jsem dříve plody, ale šťáva jde rychle do krve a tím jsou všechny cenné látky spotřebovány maximálně. Určitě doporučuji a naše rodina celou zimu neměla žádnou chřipku a ani žádné jiné nemoci. Je to zlato mezi ovocem a přírodními produkty.“

Cordyceps proti chřipce i pro sexuální apetit

Jestli je goji jedničkou mezi tradičními čínskými plody, pak je housenice čínská jasnou dvojkou. Jedná se o velmi vzácný druh houby, která roste v Himalájích. Sbírá se výhradně ručně za velmi přísných podmínek, aby se zachovalo maximum účinných látek houby. Housenice je obsažena v doplňku stravy Cordyceps, spolu s dalšími vysoce účinnými extrakty léčivých hub a bylin. Cordyceps pro posílení obranyschopnosti a vitalitu organismu nyní zakoupíte na Prozdravi.cz s dopravou zdarma.

Cordyceps patří mezi klenoty tradiční medicíny, který působí příznivě na vitalitu a obranyschopnost

Graviola Anona – recept na dlouhověkost s dopravou zdarma

Jihoamerický stálezelený strom anona ostnitá plodí nažloutlé plody, z nichž je získáván doplněk stravy Graviola Anona. Tento unikátní doplněk příznivě působí na dlouhověkost a celkovou vitalitu organismu, stejně tak přispívá k normální činnosti imunitního systému. Graviolu koupíte na Prozdravi.cz také s dopravou zdarma.

Graviolu nyní koupíte ve zvýhodněném 2- nebo 3balení na Prozdravi.cz s dopravou zdarma

Ženšen korejský pro posílení imunity s dopravou zdarma

Ženšen korejský je také jedním z pomocníků tradičního léčitelství. Používal se k prodloužení života a zlepšení kvality. Dnes víme, že především přispívá k normální hladině glukózy v krvi. Ženšen s přidaným vitaminem E je doplněk stravy, který podporuje fyzický výkon, pomáhá udržovat fyzické a duševní schopnosti a dobré sexuální vztahy. Přidaný vitamin E je přirozeným antioxidantem, který chrání buňky před oxidativním stresem.

Maximální účinek ženšenu je podpořen přidaným vitaminem E. Jeho užívání se doporučuje nejen jako prevence viróz, ale také při častých a vleklých onemocněních

Další přírodní produkty pro vaše zdraví najdete na Prozdravi.cz

Reklama

Související témata:

Načítám