Hlavní obsah

Jak si radostně užít podzim a zimu

Foto: lipocaskor.cz

Lipo C askorFoto: lipocaskor.cz

Léto je pryč, ale podzim a zima mají taky své radosti. Užijte si je bez chřipek, nachlazení a bolestí kloubů. Jak na to?

Článek

Nechcete-li onemocnět (viďte, že ne?), udělejte ze svého těla nedobytnou pevnost pro všechny viry a bakterie, které se odváží na vás zaútočit. Nejlepší cestou, jak předejít všem nepříjemným zdravotním problémům, je neustále se udržovat v dobré fyzické i psychické kondici.

Kromě pravidelného pohybu a pestré stravy je nezbytné mít v těle dostatek vitaminu C, který velmi významně posiluje imunitní a nervový systém. Zároveň harmonizuje metabolismus tuků. Jinými slovy, účinně napomáhá hubnutí. A v neposlední řadě pomáhá vytvářet kolagen, tolik potřebný pro zdravou kůži, nehty i vlasy.

Na trhu najdeme nepřeberné množství potravinových doplňků, které vitamin C v různé míře obsahují. Nicméně ani vysoký obsah nezaručuje, že to bude vašemu tělu stačit. Důvodem jsou omezené možnosti vstřebávání ze střeva do krevní plazmy. Váš organismus tak v konečném důsledku nedokáže zužitkovat až 80 procent vitaminu C, který si v dobré víře vezmete.

Výjimkou na trhu je LIPO-C-ASKOR. Jak už napovídá název, jedná se o lipozomální formu vitaminu C, k jehož zpracování se používá speciální technologie. Ta spočívá v obalení „céčka“ vrstvou přírodních fosfolipidů – látkami, z nichž jsou tvořeny i naše buněčné membrány. Právě z tohoto důvodu považují střevní buňky lipozomální obal za vlastní a jeho vysoké vstřebávání do krve společně s vitaminem C není omezováno střevními transportéry (jako se to děje u běžných forem vitaminu C včetně těch s pozvolným uvolňováním).

Foto: lipocaskor.cz

Lipo C askorFoto: lipocaskor.cz

Lipozomální vitamin C, který najdete na trhu pod již zmíněným názvem LIPO-C-ASKOR, tedy udržuje v organismu, oproti běžnému vitaminu C, několikanásobně vyšší hladinu a dostupnost pro antioxidační kapacitu a zejména imunitní a nervový systém. Díky efektivnímu vstřebávání do těla je šetrný k zažívacímu ústrojí. Mohou si ho tedy dopřát i lidé, kteří trpí například žaludečními problémy.

LIPO-C-ASKOR se prodává buď v tekuté formě, nebo v podobě tobolek. Neobsahuje pouze vitamin C, ale je doplněn o výtažek ze šípků a o bioflavonoidy z citrusových plodů. V balení najdete také důležitou pomůcku, která vám pomůže zjistit, jak na tom jste, zda máte v těle dostatek vitaminu C, nebo zda vám chybí. Jedná se o indikátorové proužky, které se přibližně půl minuty po namočení v moči zabarví dožluta nebo dozelena. Dobrá je žlutá!

LIPO-C-ASKOR má vlastní webové stránky www.lipocaskor.cz, kde se o něm a jeho účincích dozvíte mnohem více podrobností. Jedno je ale jisté už teď: podzim a zima strávené v jeho přítomnosti pro vás budou znamenat radostné období.

Načítám