Hlavní obsah

Vyhýbá se vám láska? Upravte svůj byt, změní se to!

Foto: Thinkstock

Přivolejte si lásku do svého života pomocí několika metod starého čínského učeníFoto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledání toho správného partnera pro váš život není jednoduchou záležitostí. Známe metody, které vám pomůžou ideálního muže najít aneb Víte, kde máte partnerskou zónu u vás doma? Poradíme vám!

Článek

Na pomoc jsme si přizvali čínské učení feng-šuej. Je staré 4000 let a zabývá se tím, jak si přizpůsobit životní prostor tak, aby celkově pozitivně ovlivňoval váš život. Toho podle tohoto učení dosáhnete tím, že upravíte tok vesmírné energie čchi tak, aby plynula hladce jako mírná řeka bez větších peřejí. Pomocí postavení nábytku tak můžete ovlivnit nejen úspěch v práci či zdraví, ale i to, jak se budou vyvíjet vaše vztahy. Máme pro vás návod jak!

Negativní vzorce – nepřítel číslo jedna

Kladli jste si někdy otázku, proč je tak těžké vůbec někoho oslovit? Za vším stojí vaše předchozí negativní zkušenosti, osobní i zprostředkované. Každý člověk si na jejich základě utváří podvědomý vzorec, který pak řídí to, jak se bude chovat ve vztahu.

Podíl na vašich trablech nese i fakt, že se více a více lidí stěhuje do velkoměst, která jsou paradoxně plná izolace. Samotné uspořádání domů do ulic v pravých úhlech podle feng-šuej necitlivě narušuje proudění energie a i kvůli tomu se ocitáte bez partnera častěji, než by vám bylo milé.

Abyste mohli problém řešit, je nutno ho nejprve definovat. Už jste se v lásce spálili? Potkáváte stále toho nepravého? A nejsou za tím vaše přehnaná očekávání?

Foto: Thinkstock

Vytvořte si u sebe doma takzvanou partnerskou zónu. Poradíme vám jak!Foto: Thinkstock

Partnerská zóna u vás doma

Pokud se ten správný muž ne a ne objevit, začněte hledat chybu u sebe. Feng-šuej říká, že pokud chcete najít spřízněnou duši, musíte nejprve dokonale poznat sami sebe. Jinak si budete vytvářet falešné představy o tom, jaký by měl váš partner vlastně být, a nikdy nebudete spokojeni.

Tento rozpor lze zmírnit umístěním kouřově zbarvených křišťálů nebo mléčných měsíčních kamenů ve vašem bytě na taková místa, kde trávíte nejvíce času a kde na vás budou často působit. Ideálně by se nějaký měl vyskytovat i poblíž vaší postele.

K osvícení nepoznaných zákoutí vaší duše poslouží také svíčky, které by měly být nejčastěji zapalovány v partnerské zóně vašeho obydlí. Ta se nachází v pravém vzdálenějším rohu vašeho bytu při pohledu od vstupních dveří. Nenechte se odradit tím, že tam máte kuchyni – vaření při svitu svíček bude neotřelý zážitek.

Foto: Thinkstock

To, že se nemůžete seznámit, může být chybou na vaší straně. Zkuste ji odstranit, a uvidíte, že muže snů poznáte rychlejiFoto: Thinkstock

Tolerance klíčem k úspěchu

Zapracujte také na své toleranci, partnera byste neměli měnit k obrazu svému, ale přijmout takového, jaký je. Vaši schopnost akceptovat posílí předměty, které připomínají skálu – může jít o na dovolených nasbírané oblázky, drahé kameny, ale i fotky z výšlapu po Šumavě. Skála totiž představuje silnou osobnost – jak vaši, tak vašeho partnera. Vše opět umístěte do partnerské zóny.

Strach ze závazku

Snad i vám bylo opakováno, že se dvakrát měří a jednou řeže. Možná i proto tolik lidí váhá tak dlouho, až je pozdě. Nechtějí se spokojit s jedním partnerem, když by přece mohli najít ještě někoho lepšího.

Feng-šuej zde radí, abyste se zaměřili na oblast bohatství a prosperity, kterou najdete v levém vzdáleném rohu od vchodu. Tato zóna přísluší elementu větru, který přináší do života čerstvou energii, ruší nefungující stereotypy. Rozbít je můžete tak, že sem zavěsíte zrcadlo nebo zavedete prvek dřeva – zelenou barvu, dřevěný nábytek a předměty.

A pokud všechno ostatní selže, zkuste toho správného partnera přilákat tak, že do zóny partnerství umístíte dva rámečky – jeden s vaší podobiznou a druhý prázdný, který bude na fotku toho pravého teprve čekat.

Věříte, že vám nové uspořádání vybavení domu může zlepšit život a třeba pomoci i při hledání lásky?

Načítám