Hlavní obsah

Výkon, na který se můžete spolehnout

Reklama

V září loňského roku vstoupila v platnost nová vyhláška EU regulující maximální příkon vysavačů na 1600 W. Jaká je ale realita? Mohou nové ECO vysavače nabídnout kvalitní výkon při nižší spotřebě?

Článek

Určitě mohou, jak dokazují výrobky společnosti Philips právě díky své technologické vyspělosti. Za dosažením stejně dobrých výsledků čištění s menší spotřebou energie stojí totiž hned několik klíčových inovací, které tvoří základ Philips ECO vysavačů energetické třídy A a B. Pojďme se na ně podívat zblízka.

První z nich je určitě energeticky účinný motor, který umožňuje vyšší proudění vzduchu při nižší energetické spotřebě, a to díky minimálním únikům vzduchu, Další inovací je jedinečná technologie AirflowMax. O co jde?

Taky vás při vysávání rozčiluje, že čím déle vysáváte, tím méně přístroj saje? A to je právě ono. AirflowMax od společnosti Philips zajišťuje rovnoměrné rozkládání prachového sáčku, díky němuž je zachována maximální sací síla bez ohledu na zaplnění prachového sáčku.

U ECO bezsáčkových vysavačů je pak využita Technologie PowerCyclone s efektivní separací vzduchu a prachu. Podstatnou roli při vysávání hraje i sací hubice. Sací hubice TriActive+ a TriActiveMax jsou speciálně navrženy tak, aby maximalizovaly odstranění prachu, a jsou přizpůsobeny fungování na energeticky efektivních zařízeních.

Vysavač Philips PerformerPro ECO FC9197 energetické třídy A je s těsněním HEPA AirSeal s filtrem HEPA 13 vhodný i pro alergiky

Toto tedy stojí za kvalitním výkonem při nižší spotřebě energie. Výkonem, na který se můžete při každodenním vysávání spolehnout. Tato slova navíc potvrzují i realizované interní testy, které jasně ukázaly, že schopnost odstraňování nečistot Philips ECO modelů je zcela srovnatelná s modely dosavadních vysavačů Philips.

Říkáte si: "Dobře, to je ale stále teorie." Jak ale vysavače obstojí v praxi? Nyní máte jedinečnou příležitost si ECO vysavače Philips v klidu a pohodlí svého domova vyzkoušet. Jak je to možné?

Philips pro všechny své zákazníky připravil speciální promo akci s názvem „Záruka vrácení peněz 90 dnů“. Pokud si v období od 1. 4. 2015 do 31. 12. 2015 zakoupíte kterýkoli z modelů ECO vysavačů Philips a ten vám nebude z jakéhokoli důvodu vyhovovat, můžete ho v rámci akce „Záruka vrácení peněz 90 dnů“ vrátit. Akce probíhá vybraných obchodech s elektrospotřebiči po celé České republice.

Více informací pak naleznete v obchodech a na www.philips.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám