Hlavní obsah

Vyložili jsme tarotové karty na červenec. Co čeká vaše znamení?

Foto: Profimedia

Červenec v tarotu. Víme, jaký bude ten váš!Foto: Profimedia

Reklama

S červencem snad už konečně začne léto, které zatím jen nesměle přešlapuje před prahem. Tarotové karty vám prozradí, co přinese první prázdninový měsíc právě vašemu znamení. Tak schválně!

Článek

V červenci vás čekají úplňky hned dva – na začátku a na úplném konci. Ten první, ke kterému dojde ve čtvrtek druhého července, se ponese ve znamení Kozoroha. Tohle velmi pečlivé a tvrdohlavé znamení s sebou přináší snahu dotáhnout všechno do konce a splnit veškeré resty, ke kterým jste se dříve nedostali. Neodolávejte mu, je to ideální příležitost všechno dohnat.

Druhý úplněk ve Vodnáři proběhne úplně poslední červencový den, v pátek 31. Tady spíše než tvrdohlavost a perfekcionismus posílí představivost a invence, může vám tedy měsíc pomoci s rozlousknutím problémů, které už dlouho bezvýsledně řešíte.

Co dalšího přinese červenec vašemu znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.) 8 holí – páže mečů – eso holí

Rozhodli jste se, že si červenec prostě užijete po svém, změníte všechno, co vás štve a otravuje, skončíte s tím, co vás jen nudí. A nejspíš je to dobře, každý čas od času potřebuje ve svém životě čistku, která mu uvolní nové časové kapacity. Dejte si však pozor, abyste se nerozhodovali neuváženě a nezbavili se něčeho, čeho byste potom litovali. Mějte na paměti, že některé kroky nejdou vzít zpět, takže nepodlehněte ani nadšencům a radikálům kolem a řiďte se selským rozumem.

Býk (21. 4.–21. 5.) 6 mečů – 2 meče – Smrt

Stojíte uprostřed konfliktu a snažíte se balancovat na velmi tenké linii a nespadnout ani na jednu stranu. Udržet neutralitu bude těžší, než se zpočátku zdálo. Asi byste se spíše měli smířit s tím, že musíte zaujmout nějaký postoj a že ne vždy budou všichni s vaším názorem spokojení. Vyberte si stranu a dejte věcem volný průběh, uvidíte, že to povede ke změně, která vás někam dostane a změní, pomůže vám na vaší cestě vpřed.

Foto: Profimedia

Blíženci, buďte připraveni udělat nějaký kompromis. Ne vždy musí být po vašem!Foto: Profimedia

Blíženci (22. 5.–21. 6.) 7 mečů – Mírnost – 4 pentakly

Musíte si uvědomit, že situace, ve které se zrovna nacházíte, má své východisko. Stačí otevřít oči a dojde vám to – je třeba, abyste se uskrovnili, ustoupili a udělali kompromis. Ano, vy. Ačkoli jste přesvědčeni o své pravdě, druhá strana není a tentokrát byste to měli být vy, kdo udělá vstřícný krok. Jinak se zkrátka z místa nepohnete a budete trčet zaseknutí v patové situaci mnohem déle, než by vám bylo milé. Tak se pochlapte a něco s tím udělejte.

Rak (22. 6.–22. 7.) Císař – 9 mečů – rytíř holí

Stojíte na rozcestí a zmítají vámi dvě protichůdné tendence, klasické dilema. Situace před vámi může skončit pláčem a smutkem, ale jen tehdy, pokud zůstanete přešlapovat na místě a nic neuděláte. Ani jedno ze dvou možných řešení není špatné. Buď situaci nejdřív důkladně zanalyzujete a pak se do ní pomaličku, polehoučku pustíte logicky a organizovaně. Nebo do toho zkrátka skočíte rovnýma nohama a počkáte, co přijde, energie nedostatek plánování vynahradí. Tak se hlavně rozhodněte, než bude pozdě.

Lev (23. 7.–22. 8.) 10 pohárů – Slunce – 10 pentaklů

Do života se vám najednou nahrnou tucty a tucty dobře míněných rad, nápadů a zpráv. Možná se budete cítit zavaleni a jediné, co budete chtít udělat, bude hodit všechno do koše bez větší pozornosti, ale to byste prohloupili. Vězte, že většina podnětů, které se vám dostanou do ruky, má hlavu a patu a mohli byste v nich objevit zlatou žílu. Dokonce je to dost pravděpodobné, že ať už se trápíte s čímkoli, odpověď čeká právě v dobře míněných komentářích a nabídkách z vašeho okolí. Tak nic neprošvihněte, mějte oči dokořán.

Foto: Profimedia

Pokud vám někdo z blízkých bude radit, dejte na něho. Zvláště jestliže jste se narodili ve znamení LvaFoto: Profimedia

Panna (23. 8.–22. 9.) Svět – 9 pentaklů – 7 pohárů

Vydržte ještě malou chviličku, úspěch už číhá za rohem, jen pár krůčků od vás. Nenechte si ho proklouznout mezi prsty tím, že byste snad teď zvolnili tempo nebo začali snít o tom, co by kdyby. Držte se jasně vytyčené cesty a neváhejte. Udržujte si mysl jasnou a živou, plnou energie a nadšení, ať už vám k tomu pomáhá cokoli – sport, procházky v přírodě nebo klidný relax s knihou. Zůstaňte nohama na zemi, ať se bude dít cokoli, protože tak k úspěchu dojdete – a věřte, že bude stát za to.

Váhy (23. 9.–23. 10.) eso pohárů – 5 pohárů – 4 meče

Tak nějak vám došel benzin a cítíte se unavení, otrávení a bez energie, pomalu upadáte do letargie a následné deprese z vlastní neschopnosti. Nenechte tenhle stav dojít moc daleko. Samozřejmě, odpočiňte si, klidně si dopřejte i samotu bez lidí, pokud je to třeba, ale nestávejte se ukňouraným poustevníkem, srazilo by vás to k zemi.

Když se na věci podíváte s odstupem a z nadhledu, pochopíte širší kontext událostí a nová perspektiva napomůže k řešení problémů, takže oddych si dopřejte bez výčitek a negativních pocitů, jen ho neprotahujte.

Štír (24. 10.–22. 11.) Zamilovaní – královna pohárů – rytíř pentaklů

Rýsuje se před vámi nějaká romantika – a nebo taky ne, to právě záleží na vás a na vašem rozhodnutí. Bude třeba zapojit hlavně rozum a vybrat si, jestli vám románek spíše uškodí nebo pomůže. Zvažujte pečlivě, protože rozhodnutí s vaším životem zahýbe a posadí ho do nových kolejí.

Pokud se rozhodnete zamítavě, vložte svou energii hlavně do práce, kde se bude hodit a přinese vám zasloužený úspěch a rozřešení. Tady není třeba se nijak brzdit a omezovat, naopak, je čas do toho dát všechno.

Střelec (23. 11.–21. 12.) 9 pentaklů – 3 pentakly – 10 holí

Víte, jak se někdy člověk může plně spoléhat jen na své schopnosti a je si jistý, že všechno dobře dopadne? Tak tohle není ta doba. Právě naopak, všechno visí na vlásku – konkrétně na vašem štěstí. Ale nevěste hlavu, ačkoli nemůžete přímo nic udělat, štěstí vám bude přát a všechny krize a trable budou zažehnány.

Využijte toho tedy a udělejte něco bláznivého, něco, co jste nikdy nedělali a co závisí zcela na štěstí – zkuste nějaký adrenalin nebo si vsaďte Sportku či na koňských dostizích. Je největší pravděpodobnost, že to vyjde!

Foto: Profimedia

Střelci by si měli vsadit v loterii. Mohli by vyhrát...Foto: Profimedia

Kozoroh (22. 12.–20. 1.) 5 mečů – 4 pentakly – 7 pohárů

U vás to se štěstím tak růžově nevypadá, právě spíše naopak. Pokud před sebou máte něco důležitého, rozhodování nebo jakékoli další kroky, změňte to a posuňte, jestliže můžete. Hvězdy vám zkrátka nejsou nakloněny – a ačkoli se budete určitě snažit, může to dopadnout nedobře. Navíc si dávejte pozor na to, co komu prozradíte. Ti, co se tváří jako vaši přátelé, jimi být nemusí a minimálně někdo neumí udržet pusu zavřenou, a dokonce vás pomlouvá, kde chodí. S takovými lidmi udělejte rázný proces.

Vodnář (21. 1.–20. 2.) 7 holí – Ďábel – Poslední soud

Moment, ve kterém se nacházíte, není jednoduchý, o tom není pochyb. Ale ani tak byste neměli podlehnout pokušení a vydat se cestou podvodů, triků a úhybů, která se zdá být tak jednoduchou. Tak růžové to není a je dost pravděpodobné, že vás někdo odhalí. Odveďte poctivou práci, za kterou si budete stát. Ačkoli vám zabere víc času, výsledky se dostaví a vy na sebe ještě budete pyšní. Vlastně to bude vysvobození, když se přesvědčíte o tom, že umíte udělat správnou věc.

Ryby (21. 2.–20. 3.) král pentaklů – páže holí – páže pentaklů

Stojíte na prahu jakési změny v životě a v nitru cítíte napětí, jako kdyby nad celý svět čekal na to, jak se rozhodnete a co uděláte. A vy sami si nejste jisti. Máte se zachovat rozumně a dospěle a udělat to, co se zdá nejpraktičtější a nejjistější? Nebo se nemáte vzdávat snů, mířit vysoko, snad až trochu dětsky, ale taky si třeba pěkně nabít nos? Volte podle svého srdce, to vám napoví, kterou cestou se dát. A jak se jednou rozhodnete, neoplakávejte druhou cestu, ale vypořádejte se co nejlépe s tou, po které jdete.

Tak co si myslíte, bude vám červenec přát?

Reklama

Načítám