Hlavní obsah

Vytvarujte si pěkný zadeček i bříško!

Reklama

Každý chce být věčně mladý, krásný, zdravý a štíhlý. Ne každému je ale od přírody přáno. Vsaďte na přirozené a příjemné protahování a cvičení, při kterém se nám aktivuje většina svalových skupin.

Článek

Jízda na koloběžce je svým způsobem unikátní a současně velmi jednoduchou pohybovou aktivitou. Odstraňuje bolesti zad a pozitivně ovlivňuje kondici kloubů dolních končetin. Proto si koloběžky oblíbili jak muži, tak ženy.

Hlavně ženy navíc ocení jak nenáročným způsobem tvaruje zadeček, bříško, stehna a lýtka. A kterou z žen by napadlo, že se při boji s celulitidou může tak dobře bavit?

Kouzlo koloběžky tkví v nenásilném protahování a cvičení

Lékaři se shodují, že jízda na koloběžce je vhodným kompenzačním cvičením, které pomáhá odstraňovat bolesti a ztuhlost zádového svalstva. Dochází při ní k celkové stabilizaci kyčlí a trupu, která hraje zásadní roli v prevenci v potížích s páteří. Jen málokterá sportovní aktivita dokáže zpevnit zádové svalstvo tak, jako právě jízda na koloběžce. Výhodou je, že jízdu na koloběžce si můžete vychutnat prakticky všude – na cyklostezkách, na chodnících, na silnici, v lese...

Tak proč nevyrazit na koloběžce třeba do práce? Koloběžka je rychlá, lehká a skladná a člověk se na ní úžasně pobaví!

Jízda na koloběžce je radost a zábava

Více informací na www.kostka-kolobka.eu.

Reklama

Související témata:

Načítám