Hlavní obsah

World Class: Luxus, který si můžete dovolit!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Síť fitness center World Class je známá luxusním příjemným prostředím, profesionálními trenéry a spoustou nejmodernějších skupinových hodin. Věděli jste ale, že si členství můžete dovolit i vy?

Článek

V České republice najdete hned tři fitness centra World Class – jedno v samém srdci Prahy na Václavském náměstí, druhé na Chodově uprostřed nákupní zóny a třetí s názvem Health Academy nedaleko náměstí Republiky v ulici v Celnici. V nich více než 60 profesionálů pečuje o šest tisíc členů. Přidáte se k nim? Máte jedinečnou možnost!

Na co se můžete těšit?

Kromě vstřícné obsluhy, prostoru (World Class na Václavském náměstí má tři patra!), bezpečných, a především čistých šaten, vás uvnitř samozřejmě čeká spousta sportu. Nepředstavujte si však klasické fitko, ve kterém najdete v záplavě testosteronu jen činky a obrovské cvičicí stroje. Samozřejmě i ty mají spolu s osobními trenéry ve World Classu své místo a můžete se spolehnout, že patří mezi ty nejlepší, které se v současné době ve fitness centrech objevují.

Pokud však raději formujete postavu při hudbě a skupinových lekcích, je pro vás World Class hotovým rájem. Kromě osvědčené klasiky, jako jsou lekce pilates, zumby či power jógy, na vás čeká hit, který doslova hýbe celý světem – Les Mills. Pomocí něj se můžete zaměřit přímo na problémové partie – zláká vás třeba 30minutový speciál na dokonalé bříško? Nabídku doplňují ještě další lekce – namátkou napříkald X-Fit, M.T.B.W. či PowerStretch. Nohy vám zase dokonale zformuje Schwinn Cycling.

Čekají na vás moderní stroje i spousta skupinových cvičení

Cvičte i odpočívejte!

Pro ty, kdo si rádi odpočinou, jsou v každém fitness centru připraveny relaxační zóny. Ve všech najdete sauny a páru, vše oddělené podle pohlaví! Třešničkou na dortu jsou pak solária a uvolňující masáže. V Health Academy na vás dokonce čeká i bazén (s lekcemi Aqua zumby) a dětský koutek s hlídáním.

Už dávno neplatí, že luxus je jen pro hrstku nejbohatších! Právě teď navíc můžete využít speciální akce a získat členství ve World Classu za bezkonkurenční cenu. A pokud si zatím nejste jisti, jestli je pro vás tohle fitko „to pravé“, zajděte na www.worldclass.cz, domluvte si návštěvu zdarma a vyzkoušejte si ho. Bez závazků!

Související témata:

Načítám