Hlavní obsah

Z povaleče jsem udělala pomahače!

Foto: Thinkstock

Manžela jsem dostala z gauče pomocí fintyFoto: Thinkstock

Reklama

Že se chlap nedá změnit? Omyl! Někdy stačí malá lest a jde to jako po másle. Jak na povaleče se dozvíte z dnešního příběhu. Téma příštího týdne je Můj ex je mi v patách. Sleduje vás bývalý přítel a je to až neúnosné? Pojďte nám o tom napsat na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Článek

Já jsem svého muže taky razantně změnila. Původně to byla láska na první pohled. Manžel mi pomáhal, někdy žehlil a uklízel. Byl prostě super. Ale po svatbě jeho nadšení začalo opadávat a on vždy, jak přišel z práce, si sedl k počítači a tam zůstal až do noci, nebo si lehl na sedačku a díval se na televizi. Byla jsem tak na všechno sama.

A tak jsem si řekla, že to musím změnit. Jenže po dobrém to nešlo, když jsem ho poprosila, aby mi pomáhal, tak mi pomohl, ale druhý den se už zase povaloval. A tak jsem na něj vymyslela lest. Půjčila jsem si od kamarádky její použitou sádru a naaranžovala to tak, aby to vypadalo, že mám zlomenou ruku. Když manžel přišel z práce, nestačil se divit. Ptal se mě, co to mám s rukou. Zahrála jsem smutnou a vyprávěla, jak se mi to stalo. Vykulil na mě oči: „A co teď budeme dělat?" „No, asi se o nás budeš muset postarat ty, já to s tou sádrou nezvládnu," odvětila jsem mu.

A tak manžel pral, žehlil, uklízel, vařil a já jen spokojeně přihlížela, jak mu to jde. Byl i starostlivý, denně se ptal: „Miláčku, není ti nic? Nebolí tě to?"... Za čas jsem sundala z ruky sádru, ale i potom mi denně pomáhal. Takže tento „malý" podvůdek mi přinesl přesně to, co jsem chtěla. Ale pšššt! Manžel o tomto fíglu dodnes neví, myslí si, že jsem ji měla zlomenou doopravdy.

Pronásleduje vás bývalý partner? Píše vám esemesky, vyhrožuje, nemůže se zkrátka s vámi rozloučit? Pojďte nám o tom napsat na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Reklama

Načítám