Hlavní obsah

Z romantika se vyklubal násilník

Foto: Thinkstock

Naše tajné schůzky byly romantickéFoto: Thinkstock

Reklama

Letní láska může dopadnout s pořádným šrámem na srdci, na duši i na těle. Své o tom ví Ester, která se rozhodla svěřit se se svým příběhem. Máte nějaký zážitek z léta, který vám navždy poznamenal život? Napište nám na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Článek

Bylo mi 17 let a mlátila mnou puberta. Z principu jsem bojkotovala všechno, co vymysleli naši, zvlášť dvoutýdenní pobyt na chalupě ve vesničce, kde chodí lišky dávat dobrou noc. Představa, že budu muset čtrnáct dní trčet někde, kam autobus zajíždí 3x denně, kde je jediný malinký obchod, nejbližší kino vzdálené asi 25 km, stejně tak veškerá další zábava, to pro mě bylo opravdu nepředstavitelné.

Věděla jsem, že místní mládež je namíchaná z dětí od 10 let po 30leté „puberťáky“, každý kamarádí s každým, protože výběr není žádný, a veškerá zábava se upíná k velkému dřevníku, kde se všichni večer scházejí. A protože na jednoho kluka (bylo jich tam celkem asi 5) připadají hned čtyři holky, nedělala jsem si ani iluze, že by se mohl zadařit nějaký letní románek jako z knížky, které jsem neustále četla.

Světe, div se, když jsem s otráveným výrazem třetí den svého pobytu natrefila na kluka, který byl docela slušného vzhledu, přiměřeného věku a hlavně usmíval se od ucha k uchu, byla jsem příjemně překvapená. Prý mu nedalo spát, proč jsem pořád tak zamračená a smutná, tak mě oslovil. A já konečně začala prožívat onu kouzelnou letní lásku.

Líbání v seně, večerní procházky do lesa, tajné schůzky u studánky, dlouhé toulky po kopcích za ruce. Najednou jsem ocenila klid a krásy vesničky, protože pro zamilované měla skutečně co nabídnout.

Ty dva týdny byly skutečně jako z románu a možná kdyby to jimi skončilo, vzpomínala bych na ně dodnes jako na to nejsladší a nejhezčí období, které jsem kdy zažila. Jenže já byla zamilovaná a chtěla víc. A tak jsem po slzavém rozloučení přesvědčila rodiče a ti dovolili, že k nám Luk může přijet.

Foto: Thinkstock

Sex si chtěl vynutit násilímFoto: Thinkstock

Uběhl asi měsíc, než se mohl uvolnit z práce. Už na nádraží z něj táhlo pivo, ale vysvětloval to tím, že je vedro, tak si při přestupování dal na nádraží jedno pivo a trošku mu stouplo do hlavy. Šla jsem jej vyprovodit na ubytovnu, kde měl zamluvený pokoj a kde si odložil věci, a šli jsme k nám. Jenže jakmile za námi zaklaply dveře, přitiskl se ke mně a se slovy „konečně sami“ se ke mně začal mít. Napřed jsem byla ráda za polibky, jenže ty začaly hrubnout a jeho doteky přestávaly být příjemné. Záhy mi došlo, že je mu jedno, jestli s tím budu souhlasit nebo ne, protože on chce sex, chce ho okamžitě a na mém názoru až tak nezáleží.

Bránila jsem se do toho okamžiku, než mi praštil hlavou o dřevěné čelo postele, v ten okamžik jsem pochopila, že tohle je teprve začátek. Štěstí stálo při mně a podařilo se mi utéct. Byla jsem samá modřina a krev a doma jsem stejně nic neutajila.

Po čase jsem se dozvěděla, že Luk byl nemocný a míval stavy, kdy opravdu nevěděl, co dělá. Možná za to vážně nemohl, ale já měla šrám na duši a z hezké vzpomínky se stala na dlouhou dobu noční můra.

Změnila vám letní láska život v tom negativním slova smyslu? Pojďte si zahojit rány na info@prozeny.cz a odnést si útěchu v podobě 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám