Hlavní obsah

Zamilujte se do nových cen M&S

Foto: M&S

Objevte naši novou kolekci. Košile M&S od 399 Kč. Sukně M&S od 599 KčFoto: M&S

Užijte si stylové léto s kolekcí Marks & Spencer, která nabízí kvalitní oblečení za dostupnější ceny!

Článek

Osvěžte si šatník nepostradatelnými sezonními novinkami. Léto v podání M se nese ve znamení barev a příjemných materiálů v kombinaci s pohodlnými střihy. M dbá nejen na trendy vzhled, ale také potřeby a přání zákazníků. Proto si zakládá na kvalitních materiálech a využívá nejmodernější technologie. Oblečení se tak vyznačuje spoustou chytrých inovací a praktických detailů, které zákazníkům přináší více pohodlí v jejich každodenním životě. M se navíc rozhodl udělat kolekci ještě dostupnější a nově snížil ceny u spousty produktů!

Foto: M&S

Pokud se chcete v horkém létě cítit opravdu dobře, zvolte prodyšný lenFoto: M&S

Objevte náš letní styl

Elegance v bohémském stylu i nepřehlédnutelné vzory a barvy jsou trendem letošního léta. Rozevláté sukně, vyšívané blůzy, volány i zajímavé detaily podtrhují smyslnou ženskost a nesou se prosluněnou sezonou. Užijte si komfortní kousky spojené s moderním designem a staňte se královnou léta.

Více kvality za míň peněz

Perfektně padnoucí a pohodlné spodní prádlo je základem šatníku. Marks & Spencer klade velký důraz na různorodost střihů, širokou škálu velikostí a kvalitní materiály. Tvoříme prádlo pro všechny ženy, v každém věku a s každou postavou.

Foto: M&S

V prodejnách M&S vám asistentky rády poradí s výběrem dokonalé podprsenky. Podprsenky od 499 Kč. Kalhotky od 199 KčFoto: M&S

Perfektní pro horké dny

Lněné oblečení je pro léto ideální volbou. Dokáže totiž i v těch největších vedrech příjemně ochlazovat a zároveň osvěžovat. Navíc dokonale vstřebává vlhkost a je příjemný na dotek. V letní kolekci M je proto len bohatě zastoupen širokým výběrem dámského i pánského oblečení. Základní kus šatníku v podobě košile ze 100% lnu pořídíte už od 899 Kč. Dopřejte si opravdový luxus v podobě kvalitních přírodních materiálů.

Foto: M&S

Košile M&S ze 100% lnu od 899 KčFoto: M&S

Pro dokonalý relax u vody

Dokonalá letní výbava si žádá dokonalé plavky. Marks & Spencer myslí na všechny ženy, ať už chtějí příjemně lenošit na sluníčku, nebo raději dávají přednost aktivním sportům. Výsledkem je jedinečný výběr střihů, barev i vzorů ve spojení se špičkovým designem a praktickými vychytávkami. Plavky z M jsou tvořeny s důrazem na každý detail a mohou se pochlubit jedinečnými inovacemi se zeštíhlujícím efektem, které ženám pomohou cítit se u vody příjemně, a ještě jim dodat zdravé sebevědomí.

Foto: M&S

Plavky M&S jsou vyrobeny z inovativních materiálů, tvarují postavu, a navíc rychle schnou. Jednodílné plavky od 699 KčFoto: M&S

Marks & Spencer přináší opravdovou kvalitu a moderní vzhled za dostupnou cenu.

Načítám