Hlavní obsah

Zapomeňte na akné jednou provždy!

Reklama

Tak už zase? Další akné na tváři? A hlavní otázka, kdy se těch nepříjemně vypadajících teček či červených kopečků na vaší tváři konečně zbavíte? Vždyť kdo by je chtěl....

Článek

Problémy s pletí mají někteří z nás čas od času, některé trápí dlouhodobě. Někdy za tento stav můžou hormonální změny, jindy genetické predispozice, špatná životospráva anebo nadměrný stres.

Nedokonalosti na pokožce se můžou projevovat několikero způsoby. Při pórovité pleti vás trápí viditelné rozšířené póry, nejvíce v oblasti čela, nosu a brady. T-zóna a mastná pleť se projevuje nadměrnou produkcí kožního mazu, kvůli kterému se pokožka permanentně leskne. A to je už jen krůček k tomu, aby vám na pokožce vzniklo akné.

Sebium AI korektor – maskuje a napomáhá léčbě nedokonalosti. Sjednocuje odstín pleti

Akné je zánětlivé onemocnění, které se projevuje ucpanými póry s výskytem černých teček anebo jde o červené zánětlivé projevy na pokožce. Kožní maz se dostává na povrch kůže přes vývod mazové žlázy. Jak houstne konzistence mazu a zároveň je jeho produkce nadbytečná, vývod mazové žlázy se rychle ucpává. Maz se vyrábí nadále a v ucpané mazové žláze se hromadí. V takovémto prostředí se daří bakteriím, pro které je maz potravou. Bakterie se začnou přemnožovat. Přeplněná žláza a přemnožené bakterie způsobí podráždění, až dojde k prasknutí mazové žlázy, pokožka se zanítí, zčervená a na vaší tváři vznikne akné.

Řada je vhodná pro mastnou pokožku

Laboratoire Bioderma vyvinula řešení, jak se konečně a navždy zbavit akné. Nová generace v péči o mastnou pokožku trpící akné nabízí krém SÉBIUM GLOBAL, který působí na všechny příčiny vzniku akné. Obsahuje unikátní spojení patentu Fluidactiv® a Bakuchiol. Biologicky zamezuje tvorbě akné, předchází vzniku jizev a pokožce navrací hladkost a jemnost.

Celodenním pomocníkem vám bude SÉBIUM AI KOREKTOR, který rafinovaně překryje a vyléčí každou nedokonalost. V jedné tubě najdete zelený odstín na zmírnění začervenání, hnědý přirozený odstín na překrytí nedokonalostí na pokožce a díky této péči zabráníte tvorbě zánětlivých vyrážek a uhrů. Pokožku dlouhodobě hydratuje a zmatňuje. Praktické balení se zrcátkem se stane povinnou součástí vaší kabelky.

Sebium Global – péče nové generace, odstraňuje zánětlivé pupínky i černé tečky

Už se i vy těšíte na tyto zázraky nové generace? Klikněte na www.sebiumglobal.cza získejte testovací sadu zdarma. Zároveň budete zařazeni do slosování o 111 hodnotných cen. Koupíte exkluzivně v partnerských lékárnách.

Více informací na www.bioderma.com/cz.

Reklama

Související témata:

Načítám