Hlavní obsah

Zažijte s partnerem nevšední rande!

Foto: bloque.cz

Foto: bloque.cz

Myslíte si, že už se opravdu dobře znáte a není nic nebo jen málo, co by vás mohlo navzájem překvapit? Naplánujte si čas pro sebe a jděte spolu na nevšední rande! Zahrajte si Partnerské karty – konverzační hru pro páry.

Článek

Hru, díky které se možná o svém partnerovi dozvíte něco nového, otevřete nová témata a zahájíte zajímavé konverzace. Nebo se třeba jen utvrdíte v tom, že jste si vybrali správně. Mohou být originálním dárkem pro partnera, kamarádku nebo jako svatební dar či dárek k výročí.

Foto: bloque.cz

Karty spoluvytvářel Jan Kulhánek z centra Psychoterapie AndělFoto: bloque.cz

Komunikace je esence všech spokojených vztahů, souhlasíte? Konverzační karty nabízí elegantní způsob, jak rozproudit debatu a vnést do vaší vzájemné komunikace něco nového a možná i lehce vzrušujícího… 100 karet obsahuje 87 otázek na témata životních postojů a hodnot, partnerství, rodiny, výchovy dětí a taky sexu, pravidla, bonusové karty a karty pro inspiraci.

Foto: bloque.cz

Originální dárek nejen pro partneraFoto: bloque.cz

„Co tě na mně nejvíc přitahuje?“

„V čem je největší síla nás jako dvojice?“

„Jaké vzpomínky by sis chtěl/a společně vytvořit?“

„Jaké byly dvě největší události v tvém životě?“

„Věříš ve štěstí?“

„Jsou nějaké zvyky, které máš už od dětství?“

Foto: bloque.cz

Otevřete s partnerem nová témataFoto: bloque.cz

Karty spoluvytvářel Jan Kulhánek z centra Psychoterapie Anděl, který o nich říká:

„Partnerské karty mě zaujaly jak po obsahové, tak estetické stránce. Často pracuji jako psycholog a psychoterapeut s partnerskými dvojicemi, které potřebují pomoci zvládnout krizi. Nejčastějším problémem je dlouhodobý nedostatek komunikace mezi partnery - lidé jsou málo otevření, reagují na domněnky, neumí říci tomu druhému, co od něj potřebují...

Foto: bloque.cz

100 karet obsahuje 87 otázekFoto: bloque.cz

Karty nabízejí hravou formou společné zamyšlení partnerů nad svým vztahem, nenásilnou formou podporují partnery k tomu, aby o sobě přemýšleli a hlavně spolu mluvili. Přitom hra nezapomíná na důležitý pocit bezpečí, který je pro otevřenost a vzájemnou důvěru velmi důležitý. Partnerské karty mohu doporučit všem zvídavým a alespoň trochu hravým partnerským dvojicím, které se nebojí vyzkoušet něco nového a zároveň chtějí o svůj vztah pečovat.“

Foto: bloque.cz

Partnerské karty přinesou do vašeho vztahu něco novéhoFoto: bloque.cz

Otázky pro tebe. Konverzační hra, která rozproudí živou komunikaci, vášnivé emoce a ukáže vaši lásku v novém světle. Originální dárek pro partnery, kteří se rádi překvapují a svůj vztah si hýčkají. Elegantní design, vyrobený poctivě v ČR.

Karty a spoustu další inspirace najdete na www.bloque.cz.

Reklama

Načítám