Hlavní obsah

Ženské vyvrcholení za 15 minut? Máme návod!

Foto: isifa

Naučte se v několika krocích, jak uspokojit ženu!Foto: isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ženské vyvrcholení neboli gejzír slasti prý není žádná věda. Stačí maximálně 15 minut a každý muž přivede svoji partnerku na pokraj rozkoše. Chcete návod? Tady je!

Článek

Na pánském portále Men‘s Health se mužům ohledně ženského vyvrcholení radí dobře. „Notoricky nepolapitelný ženský orgasmus je opravdu možné dosáhnout za pár minut, avšak s několika podmínkami,“ uvádí Jacqueline Hellyer, jedna z předních australských odbornic na sexuální terapii a koučink. Které to jsou?

Návod na ženskou rozkoš

0–5 minut: Zahřátí

Kvalitní příprava dělá hodně! Proto je potřeba ženu po celý den zahrnovat komplimenty, ohleduplností a laskavostí. Pak muži vynaloží menší úsilí v ložnici. Když se tam dostanou, do prvních pěti minut by mělo být zahrnuto líbání, mazlení a hlazení. A pak? Na záda, dámy!

5–10 minut: Frontální útok

Orální sex málokdy zklame! Muž by měl nejprve roztáhnout závojíčky po obou stranách klitorisu. Následovat by mělo olizování ve stylu „kočičky“. „Je to něco jako lechtání jazykem," přibližuje zmíněná odbornice s tím, že tak medializované hledání mytického bodu G není všechno.

„Použijte prsty na stimulaci AFE zóny, což je oblast hluboko v pochvě na její přední straně, nad děložním hrdlem. (Jedná se o bod A neboli přední fornix erotogenní nacházející se na horní stěně pochvy směrem k břichu, pozn. red.) Cestou tam můžete narazit na malou tkáňovitou kopuli s jamkou uprostřed. To je děložní čípek. Prsty ho obejděte,“ radí Jacqueline Hellyer mužům. Bojíte se, že ho ten váš nepozná?

Foto: isifa

Vyvrcholení záleží na mnoha faktorechFoto: isifa

„U ženy, která ještě nerodila, bývá velký asi jako třešnička, u matek je podstatně větší. V průběhu ovulace bývá na omak měkčí a jemnější,“ upřesňuje americký sexuolog Paul Joannides.

À propos, malajský vědec, doktor Chua Chee Ann, jemuž je objevení této zóny připisováno, tvrdí, že bude-li tato oblast stimulována tlakem 10 minut denně aspoň jeden týden, podpoří to vaginální lubrikaci a orgasmus, který bude dosažitelný i bez předehry, tedy za 1–2 minuty. No páni!

10–15 minut: Bod varu

Konečná fáze je jasná: Přitlačit, kroužit prstem, laskat. Po chvíli by žena měla roztávat jako kostka ledu na slunci. Pokud ne, stačí vypodložit pánev polštářem nebo svěsit hlavu z postele. Tyhle mírné záklony těla nejsou na škodu, doporučují odborníci. Přece jen je ale nejdůležitější konzistentní, tedy pevný rytmus stimulace. No, a je hotovo. Nebo ne? Stále tápete, kde AFE oblast hledat? Mezi děložním čípkem a močovým měchýřem přece.

„Já jsem si na tyhle zázraky přírody přes internet pořídil zařízení zvané speculum, což je gynekologický nástroj, kterým se oddalují poševní stěny. A jelikož partnerka dostala do ruky kapesní zrcátko, víme teď oba, jak to tam dole vypadá,“ svěřuje se anonymně muž s přezdívkou Badatel. Taky způsob!

A co vy, už víte, jak na orgasmus?

Reklama

Načítám