Hlavní obsah

Žiju v bahně. Kvůli dětem!

Foto: Thinkstock

Nebýt dětí, nic takového bych nedělalaFoto: Thinkstock

Reklama

Vydělávat si tělem v osmnácti může být mladický nerozum, ale co vede třiatřicetiletou ženu k tomuhle povolání, to se nám pokusí vysvětlit jedna z našich čtenářek. Od pondělka startuje téma nové. Trápí vás žárlivost? Sledujete svého partnera na každém kroku? Pak nám o tom pojďte napsat na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Článek

Začínala jsem v nočním klubu v 33 letech. Tehdy jsem odešla od manžela s dcerami 11 a 12 let, bez peněz a jen s pár věcmi. Rodiče nemám, neměla jsem kam jít. Farář mi přes internet sehnal podkrovní byt, nakonec se z toho vyklubala stará půda se sprchovým koutem se studenou vodou atd. Prostě šok!

Bylo to naštěstí v létě, tak jsme alespoň nemrzly. Potřebovala jsem najít práci a sehnat normální bydlení, protože takhle by mi děti asi odebrali. Stará paní, která bydlela v přízemí toho domu, mi radila, že jsem ještě mladá a jediná cesta, jak se z toho dostat, je živit se tělem. Dcery mi prý pohlídá.

Bylo to pro mě nemyslitelné, ale co jsem měla dělat, abych nepřišla o dcery?  Nastoupila jsem do klubu a začala okoukávat triky těch děvčat, trénovat i akrobatické prvky u tyče a do tří let jsem se stala žádanou striptérkou. Z půdy jsem se odstěhovala do 3+1 v paneláku, složila tam kauci a postupně se zařizovala.

Jedna dcera už odmaturovala, druhá je na nástavbě a maturuje příští rok, takže až teď sežene ta starší konečně práci, budu moci s tím skončit. Vždyť letos mi už bude 43 let a opravdu i těch 15 minut dá zabrat.

Dělám si často legraci, že vše sepíšu a vydám pod názvem Byla jsem v bahně, pro své děti všechno...

Jste abnormálně žárlivé stvoření? Sledujete partnera na každém kroku? Prohlížíte mu maily, telefony či kapsy? Pojďte nám o tom napsat na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Reklama

Načítám