Hlavní obsah

Zima skončila, napravte škody na pleti!

Reklama

Zima už se nevrátí, a tak nastává správný čas pro jarní očistu. Zákazníci Topleky.cz dokázali i přes zimu zhubnout 15 kilo za 3 měsíce, takže ještě pořád stihnete být krásné do plavek.

Článek

Vaše pleť je i po mírné zimě oslabená, vybledlá a vyčerpaná dlouhým bojem s počasím. Pokud nezačnete co nejdříve bojovat, můžou za chvíli sluneční paprsky a vlhko dokonat dílo zkázy. Tady je akční nabídka přírodních pleťových přípravků, které vám pomůžou s regenerací pleti a se získáním skvělého pocitu ze sebe sama.

Zelená káva je nejrychlejší cesta k úžasné postavě

Green Coffee je momentálně absolutním hitem všech, kdo bojují s kily navíc. Díky slavným osobnostem, jako jsou Katy Perry a Jennifer Lopez, se Green Coffee stal nejprodávanějším dietním doplňkem na světě. Green Coffee Plus se vyrábí v České republice a oproti zahraničním přípravkům je navíc obohacen vitaminem C a spirulinou, která výrazně tlumí chuť na sladké. Doplněk má silný antioxidační efekt, takže vám dopomůže i ke krásnější pleti. V kombinaci s čajem „Štíhlá krása z Čech" stojí 329 Kč!

O vaši pleť a vlasy se postará arganový olej

Skvěle hydratuje a chrání pokožku před vlivy prostředí. Lisování za studena zajistí, že neztratí žádné ze svých úžasných vlastností, díky kterým se výborně hodí k péči o vaše vlasy. Pouhých pár kapiček oleje totiž zachrání vaše roztřepené konečky. Stejně tak stačí několik kapek oleje v kombinaci s přírodní citronovou šťávou a trocha teplé vody – právě jste objevily tajemství profesionální manikúry. Koupíte ho za 299 Kč!

O vaši pleť a vlasy se postará arganový olej

Unikátní pleťová maska ze šnečího extraktu vám vyhladí vrásky

Oční vrásky jsou velký problém s každým dalším rokem života. Jenže příroda si nepřijde na nejnovější vědecké poznatky, takže existuje elegantní řešení v podobě unikátní masky s extraktem z elasticidních bílkovin, které jsou ve šnečích vajíčkách. Díky svým vlastnostem se výborně hodí pro potlačení tvorby očních vrásek, regeneraci jizev zejména po laserových zákrocích a také umí zatočit se striemi. Pleťovou masku můžete koupit v akci za 114 Kč!

Balíček pleťových masek se postará o vaši pleť během pracovního týdne

Granátové jablko pro celkové zdraví vašeho organismu

Pro dobré zdraví je důležitý dostatek vitaminů, minerálů a také antioxidantů, které vás chrání před volnými radikály. Granátové jablko obsahuje všechny důležité vitaminy A, B, C i E a taky minerály jako křemík, zinek, měď a železo. Nechybí v něm ani aminokyseliny a polyfenoly, což jsou velmi mocné antioxidanty. Pouhá jedna tobolka denně vás dokáže připravit na těžký pracovní den a balení na 2 měsíce stojí v akci pouze 179 Kč!

Granátové jablko pro celkové zdraví vašeho organismu

Hubnutí je nyní ještě rychlejší s revolučním koktejlem ze zelené kávy

Některým lidem nevyhovuje polykání tablet, proto jsme na jejich přání vytvořili revoluční produkt – Green Coffee Plus v podobě koktejlu. Vychází ze stejné receptury jako mnohokrát ověřený Green Coffee v tabletách, ale tělo ho lépe přijímá. Rychleji se vstřebává, skvěle zasytí a dodá tělu k dietě tolik potřebné tekutiny. Má lahodnou chuť i přes to, že neobsahuje žádný cukr. Tento unikátní shake s příchutí vanilky můžete koupit za akčních 379 Kč!

Green Coffe plus – 30denní hubnoucí kúra – vanilkový shake

Reklama

Související témata:

Načítám