Hlavní obsah

Živočišný sex po čtyřicítce. Zkuste seznamku!

Foto: shutterstock.com

Nebojte se internetových seznamekFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Internetová seznamka může vnést do vašeho milostného života svěží vítr. V případě Andrey to byl spíš uragán, který rozhodně neplánovala! A díky našemu oblíbenému autorovi Janu Zlatohlávkovi, kterému příběh adresovala, můžete být jeho přímou účastnicí. Nečekané zvraty stojí opravdu za to!

Článek

Vážený pane Jane Zlatohlávku, Vaše články jsou psány s originalitou a lehkostí a hlavně s velkým smyslem pro humor. Nejvíce jsem se pobavila u článku Chci nekreativní sex. Zažila jsem něco podobného!

Jelikož jsem v podobné situaci, a aniž bych Váš článek četla, zjistila jsem, že jsem vlastně postupovala podobným způsobem, rozchod, vysmutnění a hledání vhodného koníčka. Co naplat, koníček je jedna věc, ale co si budeme namlouvat, sex je sex.

Jelikož už mi 40 bylo, vím, že jakýkoliv dobrý sex je prostě na všechno, ale hlavně na dobrou náladu. Ta mi v posledních dnech chyběla, tak jsem se rozhodla, že se s někým seznámím. Nejsem zrovna typ, který by vysedával po barech, a proto jsem si založila profil na seznamce s tím, že podám anonymní inzerát a protějšek nejprve poznám, blíže se oťukáme a potom teprve dojde k nějakému prvnímu pokusu o sex.

Blbost, nestačila jsem ani dopsat inzerát a přišlo několik nabídek. První nabídka byla krátká „Andrejko, co takhle trochu sexíku", následovalo dalších asi deset odpovědí v tomto směru, na některé se nedalo ani reagovat, protože pornostránky jsou slabý odvar. Rozmezí věku odpovídajících bylo asi 20 - 50, což by nebyl špatný průměr, ale na zajíčky fakt nejsem.

Nakonec jsem si řekla, že prostě jednoho pisatele už poznat musím, a dala jsem si s ním rande. Poznávací znamení a příjemná kavárna, velkou chybou bylo, že jsem nechtěla po dotyčném foto. Příprava na schůzku byla dokonalá, kadeřník, manikúra, kosmetika, sukně nad kolena, nejsem přece žádná mladice, svetřík s dekoltem, boty na kramflíčku a jdeme. Do kavárny jsem dorazila s 5min. zpožděním a už tam nedočkavě čekal.

V první chvíli jsem se zarazila a udělala dva kroky nazpět. Musím říci, že já mám 162 cm a 62 kg, to, co stálo proti mně, mělo 210 cm a 150 kg. Asi tak hodinu jsme vedli příjemnou konverzaci a byl čas odejít. Shodou náhod nebo okolností jsme zaparkovali vedle sebe. Celé to začalo jednou nevinnou pusou na rozloučenou, následovala druhá, až jsem se ocitla zabalená do jeho rukou a na rozkaz „sedej, jedem" jsem nedokázala říci nic, jen uposlechnout.

Je zvláštní, co v určité chvíli začne produkovat tělo za chemii, vypne mozek, člověk přestane uvažovat a převáží normální zvířecí pud. Odjeli jsme z města a začal kreativní sex. Na přední sedačce, na zadní sedačce, na kapotě, u stromu, prostě absolutně všude.

Foto: shutterstock.com

Oba jsme propadli svým tělůmFoto: shutterstock.com

Poté, co jsme trochu pobořili posed, jsme se dohodli, že tohle opravdu není to nejlepší prostředí a přesuneme se na vhodnější místo. Tohle celé trvalo asi dvě hodiny. Vyměnili jsme si telefony a já s úlevou nasedla do svého auta a odjela. Domu jsem dorazila vyčerpaná, ale šťastná. Začala jsem zjišťovat škody napáchané na mém zevnějšku. Punčochy nadranc, na sukni trochu smoly, celková škoda 1390,-. No nic, zase jsem si to užila.

Dala jsem si horkou sprchu, hodila na sebe košili, uvařila kávu a odpočívala. V tom zazvonil telefon a milý obr stepoval před barákem. Nevěděla jsem, co dělat, na hlavě vrabčí hnízdo, košile po dědovi...

Ale řekla jsem si, že pokud rozchodí tenhle pohled, bude to jen dobře, pokud ne, tak je vlastně měkkota a nemá cenu se s ním dále zaobírat. Rozchodil, košile na mně vydržela asi tak tři vteřiny. V této chvíli to spíše vypadalo, že čím horší hadr budu mít na sobě, tím je to lepší. V domnění, že se v mém bytě nedá napáchat žádná škoda, jsme to vyzkoušeli snad absolutně všude. Omyl, nejprve mu na hlavu spadla tyč od záclony a potom pod námi pochopitelně rupla postel (byla pro normální lidi a ne na krakeny).

Nevím jak on, ale já jsem si to užila. Nejsme v Americe, nemá to dobrý konec. Trvalo to měsíc. On ale ještě pořád nemá vyřešenou svou minulost, tak jsme s tím přestali.

Zažila jsem opravdu měsíc báječného sexu, pokud někdo tvrdí, že žena potřebuje, aby měl chlap velké mužství, kecá. Správná ženská si dokáže do pozoru postavit i generála, natož přirození, a když je chlap šikovný, dokáže ženě navodit orgasmus i přes bradavky (musím říci, že jsem musela počkat do čtyřiceti, abych poznala, že něco takového existuje).

Všem přeji mnoho krásného nekreativního, ale živočišného sexu. Nevím, jestli napáchá méně škod jako kreativní, ale alespoň vám není špatně od šlehačky.

Reklama

Načítám