Hlavní obsah

Změna vám prospěje

Reklama

Nejste úplně spokojeni se svojí zdravotní pojišťovnou? Přemýšlíte o změně? Měli byste mít na paměti, že změnu můžete učinit pouze do konce června.

Článek

Termín 30. 6. 2013 se pomalu a jistě blíží. Jestliže podání přihlášky nenecháte na poslední chvíli a stihnete to do konce června, změníte zdravotní pojišťovnu od 1. 1. 2014. Jinak budete moci přestoupit až od 1. 1. 2015. Proto neváhejte a změňte zdravotní pojišťovnu ještě dnes.

Stručně o ZPMVČR

Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra České republiky má více než 1,2 milionu klientů. Hlavní výhodou této zdravotní pojišťovny s kódem 211 je její finanční stabilita, a jelikož má smlouvu s více než 25 000 smluvními lékaři, je samozřejmostí, že vás ošetří kdekoli v ČR.

Nepromeškejte svou šanci!

Neobvyklé výhody

Máte doma studenta ve věku 15–26 let, který je klientem ZPMVČR? Pokud ano, jistě vás bude zajímat, že má nárok na cestovní pojištění, které je zcela zdarma.

Rádi byste si připlatili za vlastní pokoj v nemocnici nebo si vybrali konkrétního operatéra? Myslíte si, že na to nemáte finance? Zdravotní pojišťovna 211 vytvořila osobní zdravotní pojištění Nadstandard 211, se kterým si nadstandardní péči můžete dovolit.

Podpořte zdravý životní styl

Jste klientem pojišťovny s kódem 211? Přiveďte své příbuzné, přátele či kolegy a za každého získáte příspěvek 500 Kč na podporu zdravého životního stylu. Příspěvek lze využít na cokoli, co se zdravím souvisí, jako jsou vitaminy, očkování, zdravotnické potřeby, rehabilitace, vstupy do solné jeskyně, fitness či bazénu a mnoho dalšího. Více o příspěvku zde.

Výlet do Brna? Proč ne?

Zábavný den v Brně

Spousta známých osobností vás zve dne 1. 6. 2013 do Brna na Velodrom. Vstup na akci plnou soutěží, zábavy a hudebních vystoupení je zcela zdarma. Nenechte si ujít Den dětí pro děti i dospělé.

Jste klientem jiné zdravotní pojišťovny? Nebojte se, na akci můžete dorazit také. Navíc pokud přemýšlíte o změně zdravotní pojišťovny a potřebujete bližší informace o ZPMVČR, na této akci se vše dozvíte u klientského stánku, kde můžete rovnou podat přihlášku.

O zdraví se zajímá projekt Zdraví jako vášeň, který vytvořila Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra ČR. Pokud se zajímáte o své zdraví, podívejte se na webové stránky projektu.

Zaujal vás tento projekt? Staňte se fanouškem na facebookových stránkách.

Reklama

Související témata:

Načítám