Hlavní obsah

Změňte svůj život. Vyhrajte plastiku!

Reklama

Máte menší ňadra? Příliš velký nos? Spadlá víčka? Nebo by se vám hodila plastická operace v jiných partiích? Nepropásněte obrovskou příležitost. Zúčastněte se unikátní soutěže a estetický zákrok vyhrajte. Zdarma!

Článek

Toužíte po tom být minimálně o trošičku krásnější? Že to nejde? Ale ano, jde! Klinika plastické a estetické chirurgie MEDICOM VIP už brzy změní deseti ženám a mužům život.

Tato prestižní klinika totiž slaví své sedmé narozeniny – a jak jinak, než ve velkém stylu.  Vyhlásila soutěž o 10 plastických operací zdarma. Cílem projektu je mimo jiné ukázat, že plastické zákroky nejsou jen doménou celebrit, ale že šanci na to být krásnější by měl dostat opravdu každý.

Vy tak můžete vyhrát plastiku prsou, liposukci, ale i jakýkoli jiný estetický zákrok, o který si v soutěži napíšete.

Jak se zapojit a vyhrát? Staňte se fanouškem MEDICOM VIP na Facebooku. Tam najdete i formulář, jehož prostřednictvím se následně odešlete svůj příběh, přiložíte pár svých fotografií, a je to.

Vítěze na základě nejzajímavějších příběhů, ale i lékařské výzvy pozve klinika na menší casting. Favoriti poroty pak už v říjnu podstoupí své vysněné estetické zákroky.

Stále ještě váháte? Přečtěte si podrobnější podmínky soutěže na stránkách www.medicomvip.cz, kde samozřejmě najdete i seznam veškerých zákroků, které klinika nabízí.

Reklama

Související témata:

Načítám