Hlavní obsah

Známe nejlepší alternativu kouření!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že bez cigarety nedáte ani ránu, ale máte obavy z neblahých zdravotních dopadů? Ať už chcete kouřit zdravěji či postupně přestat, máme pro vás řešení. Oproti běžnému kouření také ušetříte!

Článek

Cesta k nekouření ze všech stran lemována jest prvotním odhodláním, podporou vašeho okolí, silnou vůlí a elektronickou cigaretou. Požehnána buď ta, kdo ve jménu lásky a dobré vůle přestane postupně kouřit a vystoupí z cigaretového zápachu, neb ta je skutečným spasitelem vlastního zdraví. Takhle nějak by mohl znít citát, který se objevil v kultovním akčním filmu Pulp Fiction, upravený na míru výzvě přestat kouřit pomocí elektronické cigarety. Co je ale pravdy na jejích výhodách?

Zdravější kouření

E-cigareta šetří nejen vaše zdraví, ale i vaši peněženku. Při kouření elektronické cigarety nevdechujete dehet a další škodlivé látky, které vznikají při zapálení běžné cigarety. V elektronické cigaretě totiž nedochází ke spalování – zařízení vytváří páru podobnou kouři zahřátím kapalné náplně nazývané e-liquid. V neposlední řadě náplň může obsahovat volitelné množství nikotinu, a tak s postupným snižováním jeho dávek navíc můžete přestat kouřit úplně, a to poměrně pohodlnou cestou. Šetříte i zdraví svých blízkých: jelikož cigareta nevydává kouř a nepáchne, nenutíte své okolí stát se pasivními kuřáky. Kouříte tedy zdravěji a neobtěžujete okolí!

Omezují vás zákazy kouření? Už nemusí!

Vzhledem k tomu, že elektronickou cigaretu kouříte bez zápachu, nepotřebujete popelník a nemáte žádné nedopalky, tak si můžete zapálit opravdu téměř kdekoli. Nemusíte se už starat o čím dál tím častější zákazy kouření na veřejných místech a jednou možná i v barech. Popotáhněte si klidně v práci, vychutnejte si ji v letadle, nekuřácké restauraci nebo kdekoli dostanete chuť. Kouření z elektronické cigarety je opravdovým požitkem se skvělou chutí. Kuřte elegantně a bez všudypřítomného zápachu!

Co taková e-cigareta umí?

Elektronické cigarety nové generace z řady eGo poskytují skvělou chuť, velkou dýmavost a vysokou spolehlivost. Funkce uzamykatelné baterie zabraňuje nechtěnému zapnutí v kabelce. Inteligentní modely vás během kouření světelnou signalizací upozorňují na nesprávné kouření či slabou baterii. Díky „samočisticí" funkci se e-cigareta automaticky čas od času samovolně pročistí. Podle kapacity baterie na jedno nabití vydrží až 1000 potáhnutí.

Než se definitivně rozhodnete pro koupi elektronické cigarety, můžete jen tak uvažovat, jak by asi vypadala většina slavných filmových scén (třeba ty z Pulp Fiction) s e-cigaretou místo té normální... a kolik Marlboro kovbojů by dnes díky zdravějšímu kouření ještě žilo.

Na stránkách NC.cz vám ochotně poradí s výběrem e-cigarety.

Reklama

Související témata:

Načítám