Hlavní obsah

Znásobená krása: Dvě plastiky v jednom kroku jsou velmi sexy kombinace!

Nevíte, kam dřív skočit, čas je váš nepřítel, a navíc vám hlavu stále zaměstnávají myšlenky, jak se rychle zbavit kil a vrátit se zpět k postavě, kterou jste měla před těhotenstvím. Neumíte se rozhodnout, jestli si máte raději nechat upravit prsa nebo břicho? Není důvod. Na FORMÉ clinic, která jako jedna z mála provádí kombinované zákroky, se zbavíte několika problémů najednou.

Článek

Patříte mezi ty, které v těhotenství příliš nepřiberou, a přesto vás může trápit kožní převis v oblasti pod pupíkem a pokleslá ňadra, s jejichž velikostí jste jinak spokojená? Tyto nedostatky řeší kombinovaný zákrok s názvem Markéta, při němž dojde k modelaci prsou s cílem navrátit jejich původní tvar. V průběhu zákroku dojde k povytažení, zpevnění, vysunutí a celkovému zlepšení tvaru prsou, která jsou po těhotenství nebo výraznějším zhubnutí pokleslá. Současně je možné provést abdominoplastiku, která z vašeho bříška odstraní bochánek tuku a přebytečnou kůži. Je to nejúčinnější způsob, jak se zbavit převislého břicha, na které neplatí diety ani cvičení.

Bez diet a cvičení

Pevná ňadra a ploché bříško

Běhání mezi dítkem a partnerem je sice vyčerpávající, ale zpevnění postavy při tomto druhu „sportování“ nečekejte. Bez skalpelu to nepůjde. Povislá ňadra, prázdný dekolt a kožní převis na břiše odstraní kompletní rekonstrukce prsou a bříška. Tento kombinovaný zákrok pod názvem Jana obsahuje modelaci a augmentaci prsou, tzn. nadzvednutí a vyplnění ňader silikonovým implantátem. Během jedné narkózy se může současně provést abdominoplastika, při níž plastický chirurg odstraní kožní převis a rozestoupené břišní svalstvo. Provádí se dvojím způsobem, buď jako celková operace břicha, nebo tzv. miniabdominoplastika. Výsledkem bude menší obvod vašeho pasu a zploštěné a zpevněné břicho.

Pevná ňadra, ploché břicho

Plný dekolt aneb Tuk zpátky na místo

Okolí žádné změny nezaznamenalo, ale vy se necítíte komfortně. Na čtyřech problematických partiích těla se vám usadil tuk a velikost šatů, které jste nosila před mateřstvím, vám není pohodlná. Větším výstřihům už se raději vyhýbáte, ale přesto nechcete problém řešit implantátem. Kombinovaný zákrok s dívčím jménem Zuzana nabízí autoaugmentaci, jež bez použití silikonového implantátu vrátí plnost vašemu dekoltu. V jednom zákroku vám lékař odsaje i nechtěné tukové polštáře. Tuk, který velmi šetrně odstraní, po pročištění aplikuje do prsou, která získají plný tvar, lehce se zvětší a vyplní dekolt. Touto metodou dosáhnete i vymodelování postavy.

Plný dekolt

Větší ňadra a přitažlivé boky

Po kojení vám zůstala malá nebo téměř žádná ňadra, ale ve spodních partiích máte pocit, že velikostí patří jiné ženě? Zvětšení prsů pomocí silikonovým implantátů a odsátí tuku nejšetrnějším přístrojem Body Jet na stehnech a zadečku vyřeší kombinovaný zákrok Karolína. Augmentace s liposukcí 4–5 oblastí odstraní najednou problém týkající se malých ňader a nadbytku tuku na několika partiích vašeho těla. Při liposukci používáme nejšetrnější přístroj Body Jet. Jedná se o jednu z nejúčinnějších metod, jak se rychle a téměř bez bolesti zbavit přebytečného tuku. Tato metoda má oproti klasické liposukci několik významných předností, mezi něž patří především to, že hojení je výrazně kratší a nezanechává téměř žádné jizvy.

Větší ňadra a přitažlivé boky

Nadstandardní péče i prostředí

Ať si vyberete jakýkoliv zákrok, můžete se na něj už teď těšit. Tým kliniky plastické a estetické chirurgie FORMÉ clinic je složený z profesionálů se zkušenostmi v zahraničí, kteří ve svém oboru patří mezi jedny z nejlepších. Od první konzultace až do úplného zhojení si budete užívat individuální péči laskavého a ochotného personálu. Za vším stojí nadšení a zkušenosti majitelů kliniky. Důkazem, že spokojených klientů přibývá, je i skutečnost, že klinika začala být malá. Buduje se proto nová a větší. Co se nezmění, je profesionální péče, perfektní servis, bio strava, luxusní prostředí a přátelská domácí atmosféra. A to jsou bonusy, které těžko jinde najdete.

Nadstandardní péče

Reklama

Načítám