Hlavní obsah

Znáte 3D povlečení? Tyhle vzory si oblíbíte!

Foto: Violet Moon

Foto: Violet Moon

Trojrozměrné vzory na lůžkovinách se těší velké oblibě. Chcete se o nich dozvědět víc? Pak si přečtěte tento článek.

Článek

Termín 3D jste již zcela určitě slyšeli. Chodíme do kin na 3D filmy, používáme 3D tiskárny, a nyní se můžeme v obchodech setkat i s 3D povlečením. Tento druh ložního prádla je oblíbený především díky živoucím motivům, jež zdánlivě vystupují z prostoru, a tak mají vliv na celkový vzhled ložnice.

Foto: Violet Moon

3D Povlečení KOPRETINA 2Foto: Violet Moon

Nepřeberné množství vzorů pro děti i dospělé

Pokud chcete svou ložnici vybavit něčím originálním, povlečení 3D je dobrá volba. Tento druh lůžkovin lze totiž pořídit v rozmanitých designech. Mezi nejprodávanější patří motivy přírody, vesmíru, zvířat nebo světových metropolí.

Foto: Violet Moon

3D Povlečení PANDA 2Foto: Violet Moon

Jaký vybrat materiál?

První věc, o kterou se při výběru povlečení zajímáte, je obvykle materiál. 3D vzory se běžně vyskytují na bavlněném povlečení, protože bavlna je prodyšná, savá a dobře absorbuje tekutiny. Z tohoto důvodu si stále drží prvenství v oblíbenosti na trhu s lůžkovinami. Pro chladnější část roku můžete sáhnout po umělých materiálech, které jsou hřejivé a jejich údržba je jednoduchá. Ačkoliv u mnoha spotřebitelů vyvolávají umělá vlákna obavy, nakonec jsou příjemně překvapeni. Tak například mikrosatén, ze kterého je většina 3D povlečení vyrobena, je extrémně jemný, a přitom má vynikající termoregulační vlastnosti, a tak se hodí i do chladnějších měsíců. K tomu rychle schne a nemusí se žehlit.

Foto: Violet Moon

3D Povlečení KYTICE RŮŽÍFoto: Violet Moon

Výroba 3D povlečení

Povlečení s trojrozměrnými vzory se od toho běžného neliší pouze designem, rozdíl najdete i v jeho výrobě. Tisk probíhá zcela bez šablon. Výrobci používají jen předem vybranou virtuální předlohu, podle které se barvy stříkají přímo na látku, a tak mohou vzniknout nádherné 3D motivy.

Kde dobře nakoupit 

Jistě vás během čtení tohoto článku napadlo, kde se dají zmiňované produkty pořídit. Doporučujeme vsadit na specializované obchody, které najdete i na internetu. Jedním z nich je on-line obchod RodinneBaleni.cz, kde vám nabídnou povlečení 3D v akci od oblíbené značky XPOSE. Pokud byste potřebovali s nákupem poradit, využijte služeb zákaznického centra, vyškolení operátoři vám rádi s čímkoliv pomohou.

Reklama

Načítám