Hlavní obsah
Pstruh (syrový)
Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
---|---|
Energie | 600 kJ |
Bílkoviny | 18 g |
Tuky | 7 g |
Sacharidy | 0 g |
Sůl | 0,1 g |
SAFA | 2 g |
Vláknina | 0 g |
Cukry | 0 g |
Jedná se o sladkovodní rybu pocházející většinou z umělého chovu. Ryby je obecně vhodné zařazovat do jídelníčku, jsou zdrojem hodnotných lehce stravitelných bílkovin, zdraví prospěšných tuků, minerálních látek a vitaminů. Pstruh obsahuje přijatelné množství tuku a můžete ho zařazovat do jídelníčku.
Náhrada potraviny
Do jídelníčku zařazujte občas i tučnější mořské ryby, které obsahují zdraví prospěšné omega 3 mastné kyseliny.
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama