Hlavní obsah
Tuňák ve vlastní šťávě
Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
---|---|
Energie | 420 kJ |
Bílkoviny | 23 g |
Tuky | 1 g |
Sacharidy | 0 g |
Sůl | 1,2 g |
SAFA | 0,28 g |
Vláknina | 0 g |
Cukry | 0 g |
Ryby a rybí výrobky je obecně vhodné zařazovat do jídelníčku, jsou zdrojem hodnotných lehce stravitelných bílkovin, zdraví prospěšných tuků, minerálních látek a vitaminů. Mořské ryby jsou významným zdrojem jodu a omega 3 mastných kyselin, které působí příznivě na kardiovaskulární systém. Tento výrobek obsahuje velmi malé množství tuku, energetická hodnota je proto poměrně nízká a výrobek je vhodné zařadit do jídelníčku.
Náhrada potraviny
Tento výrobek můžete zařazovat do jídelníčku. Ještě lepší variantou jsou vhodně upravené čerstvé ryby.
Náročnost Nízká
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama