Hlavní obsah

10 zázračných přípravků na vlasy

Foto: Thinkstock

Krásné vlasy nejsou jen darem přírodyFoto: Thinkstock

Reklama

Také pořád sháníte zázračné přípravky, které by srovnaly vaše vlasy „do latě“? Už nemusíte! Vypátrali jsme pro vás desítku těch nejúčinnějších vlasových produktů! A co je na tom nejlepší? Všechny tyhle věcičky jsou dávno prověřené početnými zástupy žen. Stanete se dalšími příznivkyněmi i vy?

Článek

Zajímá vás, jak jsme desítku sestavovali? Upřímně, snadné to nebylo. Skvělých vlasových výrobků je totiž spousta! Nakonec jsme dali na server kosmetických recenzí MakeUpAlley a samozřejmě i na naše vlastní zkušenosti. Za následující výrobky bychom dali ruku do ohně:

Šampon Intensive Regeneration, Pantene Pro-V (90 Kč)

Výrobky Pantene jsou asi nejvíce opěvovanou vlasovou kosmetikou z drogerie vůbec. Jedním z nejoblíbenějších produktů, které jsou u nás k dostání, je potom šampon Intensive Regeneration. Navzdory nízké ceně krásně hydratuje a dělá vlasy hebké a snadno rozčesatelné. Na suché vlasy je ideální.

Šampuk Seanik, Lush (225 Kč)

Tekutý šampon je klasika, ale co jednou zkusit ten tuhý? Šampuky, tedy netradiční Lush šampony, jsou oblíbené po celém světě. Nejvíce přízně si ale užívá tenhle mořský kousek Seanik, který obsahuje japonskou řasu Nori a puchratku kadeřavou. Díky nim jsou vlasy vyživené, hebké a navíc voní po květinách.Hodí se pro všechny typy vlasů.

Suchý šampon, Klorane (229 Kč)

Nestíháte si po ránu umýt vlasy? Žádný strach. Se suchým šamponem Klorane máte vlasy do minuty svěží. Šampon zvládne absorbovat přebytečné množství mazu a je tak výborným společníkem pro dámy, které mají mastné vlasy a nechtějí být otroky dennodenního mytí. Značku seženete v lékárně.

Regenerační vlasový krém, Gestil Wonder (300 Kč)

Tuhle masku s výtažky z bambusu si určitě zamilujete! Doporučuje se na vlasy poškozené barvením, trvalou, melírováním, smogem nebo na vlasy se sklonem k padání. Nechává se působit maximálně pět minut, používá se také jako třicetiminutový zábal. Nicméně má jednu nevýhodu – většině lidí nevoní. Uklidnit vás může ale fakt, že pach vyprchá. Tahle zázračná věcička stojí opravdu za to!

Matující pudr Dust It, Osis, Schwarzkopf (340 Kč)

Mít krásný nadýchaný účes a nezmastit přitom vlasy gely či tužidly? Kdepak, to není sci-fi. Matující pudr stačí nasypat přímo do vlasů a prsty vytvarovat účes. Přípravek lze nanášet i na vlhké vlasy.

Protein Spray, Label.m (400 Kč)

Proteinová bomba z Toni má široké spektrum využití. Chrání vlasy před tepelným poškozením, hydratuje, pečuje o barvu a uhlazuje. Dá se dokonce použít i na pokožku celého těla. Díky jasmínu a vanilce navíc nádherně voní. Super vychytávka!

Šampon All Soft, Redken (450 Kč)

Nejlepší, nejúžasnější, nejvoňavější – všechny tyhle přívlastky získává šampon All Soft od Redkenu a řadí se tak k nejoblíbenějším výrobkům této značky. Jděte do něj v případě, že máte suché a křehké vlasy. A co umí? Díky obsahu aminokyselin a avokádového oleje dodává hydrataci, hebkost a lesk. Kdo ho jednou zkusí, už ho nedá z ruky.

Uhlazující krém After Party, Tigi Bed Head (450 Kč)

Lehoučký krém usměrní vaše vlasy nejen na „after party". Dá se použít na vlhké i suché vlasy, revitalizuje a úžasně voní! Můžete vůbec chtít od stylingového přípravku ještě něco navíc?

Maska Intense Repair, Ľ Oréal – Série Expert (570 Kč)

U přípravků z řady Série Expert je těžké zvolit jen jednoho favorita. Uživatelky (možná i uživatelé?) mají nejraději masku Intense Repair. A není se čemu divit. Název totiž nelže, maska skutečně intenzivně regeneruje a vyživuje suché a poškozené vlasy. Zmákne to navíc za pouhé tři minuty.

Sérum Oleo Relax, Kérastase (750 Kč)

Stačí, když dvakrát až čtyřikrát „pumpnete“, vetřete sérum do vlhkých vlasů a po usušení se můžete těšit z krásné hřívy. Vaše vlasy se budou nádherně lesknout, snadno rozčesávat a budou ukázkově hebké. Sérum můžete nanášet i na suché konečky. Už žádné rozlítané vlasy! A to doslova, hodí se totiž pro všechny typy vlasů.

A jaké jsou vaše nejoblíbenější vlasové produkty? Napište nám, ať můžeme na oplátku vyzkoušet něco nového my! Koneckonců, ženy by si měly pomáhat, ne?

Reklama

Související témata:

Načítám