Hlavní obsah

6 věcí, které by v posteli měla umět každá žena!

Foto: thinkstock

Zkuste se prostě jenom uvolnitFoto: thinkstock

Reklama

Žena by v posteli měla umět to a ono, aby byl ON spokojený… Taky už těchto rad máte plné zuby? Nedivíme se! A proto přinášíme seznam 6 ženských dovedností, které vám v milostném životě ušetří hodně vysvětlování, starostí a potíží. Ne jemu, ale vám!

Článek

Hlavně být v pohodě… Tak to je asi to nejlepší, co pro sebe můžete při sexu udělat. Nebo je toho víc? Na to vezměte jed!

6 ženských dovedností, které žena s velkým Ž v posteli zvládne:

1. Dokáže se uvolnit

Z Velké německé studie požitků, která byla realizována tabákovou společností JTI Germany, vyplynulo, že ženy se nejlépe uvolní relaxováním ve vaně a nicneděláním, zato muži pookřejí při mluvení, poslechu hudby a dobrém jídle. Obě pohlaví se však shodla na tom, že opravdový požitek nastává pouze bez časové tísně, tedy rozhodně ne ve stylu: „Máme na to deset minut. Dřív se snad dítě ze školy nevrátí.“ Bohužel vypnout hlavu a myslet jen na příjemné věci je velmi těžké. „Jako bych se miloval s figurínou. Ona si lehne na záda, duchem je úplně někde jinde, zírá do prázdna, a po mě chce, abych byl co nejdřív. Když se jí zeptám, na co myslí, tak odpoví, že na nic,“ vystihuje situaci Tomáš.

Přitom pokud už se k sexu svolí, tak stylově! Vana je jedna možnost, vizualizace druhá. Jednu z technik doporučuje Janet Hall, australská psycholožka a sexuální terapeutka. „Myslete na špičku svého klitorisu, a jak se vzrušením nalévá krví s každým nádechem. Zkuste tři hluboké nádechy a hned potom tři rychlé,“ doporučuje. Vaši mysl to uvolní. Při milování nebudete „ta oběť“, kterou to nebaví, ale užijete si to jako královna.

2. Vyjadřuje se

Muž, samec, se taky užírá myšlenkami, jestli vás dostatečně uspokojuje. Když ale ležíte jako prkno a nevykazujete žádné známky zájmu, vzrušení, blaha nebo radosti, nepodporujete ho v dalším snažení. V takovém snažení, které VÁM dělá dobře… Ubližujete tak jen samy sobě. Proto jestli se vám mazlení s ním líbí, vzdychněte, řekněte něco peprného, ať déle pokračuje v tom, co je fajn, ať už se jedná o masáž nebo orální sex.

Foto: thinkstock

Naučte se dávat vzrušení najevoFoto: thinkstock

3. Zvládne se sama vzrušit

Autoerotika je činnost, která se v životě rozhodně vyplatí a neztratí. Vždyť partner není po ruce pořád (a taky nemůže pořád). V takovou chvíli není od věci vzít to do vlastní režie. Když mu někdy umožníte, aby se díval, bude v sedmém nebi. Dost mu tím (a vlastně i sobě) pomůžete, aby se vzrušil a vzkřísil padlého vojáka. Řešíte jeho stávkující úd častěji, než je zdrávo? Tak si vždycky vzpomeňte na Konfuciův výrok: Jestli je občas povadlý úd to nejhorší, co vás ve vašem vztahu potká, pak vedete báječný život.

4. Má mnoho tváří

Aby se sex nestal pouhou unylou rutinou a bavil vás i jeho, měl by se pojmout trochu hravě. Většinu mužů dostává, když partnerku jednou musí dlouze dobývat, pak zase usiluje ona o ně. Pány to nechává ve střehu, a co si budeme povídat: Mnozí na variabilitu žen nedají dopustit. Hlavní ovšem je, že si nebudete připadat jako loutka, která čeká na to, až si s ní její „pán“ pohraje. Takhle máte rovnocenná práva i povinnosti. Tak seskočte z koníčka zpět k misionáři, a za pár dní to zase otočte.

Foto: thinkstock

V aktivitě se střídejte, vyhnete se jednotvárnostiFoto: thinkstock

5. Když neví, zeptá se

„Kdo v erotickém vakuu chce skutečně něco změnit nebo zažít, měl by začít tím, že partnera vůbec vnímá. Nepřekvapovat ho erotickými hračkami, ale otázkou, o čem sní. Zní to jednoduše, ale účinky jsou ohromné. Blízkost, kterou následují opětovné dotyky, a nakonec i chuť na milování, nevytváří trpění toho druhého, ale pospolitost, úcta. Nikoli uvíznutí a rýpání se v každodenních problémech,“ říká Němec Hauke Brost, autor knihy Jak pochopit muže. Funguje to jako prevence zklamání. Koho by taky bavilo pořád se snažit, a později se dozvědět, že je to špatně? Takový útok na vlastní sebevědomí nedopusťte! V zájmu úcty k sobě samým! Kdo se ptá, dozví se…

6. Mistryně ovládá jeho palbu

Sperma v žaludku je pro mnoho žen odpudivou představou. A že situace, kdy dojde k rozhodování, jestli „to“ spolknout, nastane, je bez diskuze. Víte ale, jak z toho vyjít jako vítězka? Vsunutí špičky jazyka pod penis nebo taktní nasměrování palební linie na hrudník to jistí, tak mějte zadní vrátka! Oba budete spokojení, a o to přece v milostném životě jde, ne? Nehledě na to, že nikdy nevíte, kdy se vám takováto dovednost elegantního vybruslení ze spolknutí bude hodit…

A co by měl v posteli ovládat muž?

Reklama

Načítám