Hlavní obsah

Má příliš malý nebo velký penis?

Foto: shutterstock.com

I tahle situace se dá vyřešitFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velká pochva, malý penis. Velký penis, malá pochva. Problém pro něj: jak se do ní dostat? Nebo jak se naopak neztratit? Co dělat, když vaše pohlavní orgány k sobě jaksi nepasují? I na tohle známe odpověď!

Článek

V ideálním světě má každý chuť na sex – kdykoliv. Prohlídka u gynekologa se zvrtne v orgie, opravář se zájmem pracuje nejen na servisu rozbité pračky, manžel po přistižení své nevěrné ženy nehne ani brvou a hned se přidá do trojky, každému vyhovuje velikost pohlaví milence. Tak to je klasické porno! Jenže „normální“ člověk vykulí oči navrch hlavy, kdy se před ním zčistajasna objeví nenasytná anakonda obřích rozměrů, která by s přehledem mohla konkurovat slonímu chobotu. (A ještě když ego jejího majitele dosahuje stejné délky a šířky...)

„Nenechám se přece rozpárat,“ odmítavě zakroutí hlavou mnohé ženy. „Já se tam ztrácím jako v bermudském trojúhelníku,“ stěžují si zase muži, když velká pochva jejich partnerek nesplňuje původní očekávání úzkého sevření. Když se neshodnou pohlavní orgány ale neznamená, že milence pošlete k šípku. Stačí jen vědět, jak se s tím vyrovnat.

Má ho příliš velkého

Třeba je na něj pyšný, možná mu ale jeho obr přináší spíš starosti. Ono něco jiného je porovnávání penisů u mušle na WC, kde mu ho ostatní obdivně závidí, ale v praxi to vždycky není výhra. Spousta žen dává přednost střednímu nádobíčku, protože nervová zakončení pochvy jsou rozložená převážně okolo jejího ústí, takže ke vzrušení ženy teoreticky stačí všechno, co je větší než burizon.

Nicméně každá žena, nejen ta šokovaná rozměry miláčkova penisu, musí být před stykem dostatečně připravená. To znamená, že mluvíme o roztažené a vlhké pochvě. Koneckonců toho se může ujmout i muž, když přiloží ruce k dílu, na prsty si nanese lubrikant a bude masírovat poševní vchod. Před samotným vniknutím se hlavně nestresujte, vaše poševní stěny vás v tom nenechají, neboť jsou pružné.

Foto: shutterstock.com

Šikovná žena umí partnerovi pomociFoto: shutterstock.com

Držte ho a nepusťte z očí!

Muž by měl být (a snad taky je) chápavý a vstřícný, když už se mu snažíte poskytovat tak náročný intimní azyl i přes „větší než malé množství materiálu“. On proto musí do partnerky pronikat pomalu a zkoušet všechny možné a nemožné úhly, aby našel ten nejvhodnější. Nejlépe udělá, když přenechá iniciativu ženě, která si na základě vlastních pocitů bude pyj zavádět a směrovat sama. (Od čeho je taky emancipace, že?)

Polohy zvolte takové, aby neumožnily penisu prolétnout skrz vaše tělo a čouhat vám z krku. Čili buďte nahoře a kontrolujte hloubku vnikání, u misionářské polohy tiskněte stehna k sobě, ať má ten váš milovník taky jednou pocit, že byť řídíte situaci, náramně si to užíváte.

Penis bludný Holanďan

To je ten, který uvnitř vaší nebeské brány hledá cestu, ale pořád nemůže narazit na ty správné ukazatele směru, které by ho dovedly aspoň k jedné z poševních stěn. Základem je osvěžit si procvičování Kegelových cviků ( článek Cviky pro lepší milování najdete ZDE) a hlavně z toho nedělat vědu. Jsou i horší věci. Místo o klasickou soulož se snažte uspokojovat ústy nebo rukou, popřípadě (a když nebude partner proti) zakupte vrnícího pomocníka nebo jinou sexy hračku – např. tzv. manžetu na penis vyrobenou ze silikonu či gelový (popř. strečový) dráždivý kroužek s mnoha výstupky, který se po nasazení na pyj postará o nevšední rozměr milování. Ceny se pohybují od asi 283 korun. Šíroký výběr nabízí např. internetový obchod www.sexshop.cz, kde nakoupíte opravdu, nač si jen vzpomenete - po internetu a hlavně diskrétně.

Neroztahujte nohy, použijte polštáře

U panáčka s menším penisem trpí jeho ego víc než dost, netřeba mu ještě zdůrazňovat složitost vaší cesty za uspokojením. Na stranu druhou by si měl uvědomit, že ač příroda na úkor jeho nářadí trochu zalaškovala, důležité je, že v kalhotách má aspoň něco. Takže mějte připraveny polštáře pro vypodložení pánve, sevřená kolena přitiskněte na hrudník a nechte ho, aby do vás shora vstoupil. (Pocitově je lepší, když žena nohy neroztahuje.) V pozici na zádech můžete zůstat, ale s tím rozdílem, že nohy využijete k ovinutí partnerových ramenou. Tím se pochva zúží, čímž bludný Holanďan konečně narazí „na správnou cestu“ a pozná, že vhodně zvolená technika je nadevše.

Jaké máte další tipy na polohy určené pro obří penis nebo úzký ženský klín? Vychytávky všeho druhu maximálně vítány! Poraďte ostatním, jak se s nesrovnalostí pohlavních orgánů vypořádat! Pište na info@prozeny.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám