Hlavní obsah

Absolutní novinka: Půjčovna mužů!

Foto: Greta Blumajerová

O horké novince na trhu jsme se byli přesvědčit na vlastní oči. A nebyli jsme sami!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Našli jsme pro vás první půjčovnu mužů na světě! Je v Praze a stojí před ní fronta. Na vlastní oči si ji šla prohlédnout naše redaktorka Jana Chmelíková!

Článek

Je to teprve pár týdnů, co se poprvé otevřely dveře s nápisem „Půjčovna mužů“. Už teď ji znají ženy a dívky ze širokého okolí. Denně se sem přijde podívat i pár desítek zájemkyň – a rozhodně ji neminou, protože její výloha přetéká testosteronem.

Nápad za miliony

Klára Trefná a Bára Krásová jsou dvě dlouholeté kamarádky a spolumajitelky téhle unikátní půjčovny. Přivítaly nás ve své útulné kanceláři, do které nás stylově uvedl mladý a pohledný sekretář. „Mám doma intelektuála, který pracuje ve výzkumném ústavu, takže nejraději bádá nebo leží v knížkách. Miluju ho, obdivuji, co všechno zná – i naše společné návštěvy divadel, opery nebo výstav. Ale jsou chvíle, kdy mi prostě nemůže dát všechno, co od chlapa potřebuji,“ začíná hned ve dveřích Klára a podává nám zatím docela útlý katalog.

Foto: Greta Blumajerová

Klára a Bára by o svém byznysu dokázaly vyprávět i celé hodinyFoto: Greta Blumajerová

„Nekoukejte se jen na to, jak muži vypadají, ale na ty barvy při okrajích stránky. To jsou sekce, označení toho, nač je muž ,použitelný´,“ dodává Bára. Její muž je automechanik, velmi šikovný na všechny práce, ale tvrdě odmítající jít s ní za kulturou – byť i na Babovřesky.

Foto: Greta Blumajerová

Pánský servis na nejvyšší úrovni. O Kláru, Báru i všechny příchozí se bedlivě stará sympatický asistentFoto: Greta Blumajerová

Jak to všechno vzniklo

Nápad prý vznikl jednou nad sklenkou bílého. Klára potřebovala převrtat police v koupelně a Bára zase doprovod na Carmen. Co si tak pány prohodit, napadlo je – a i když k tomu nakonec nedošlo, základ originálního podnikání byl na světě.

Foto: Greta Blumajerová

Stává se, že zákaznice odmítají zapůjčené zboží vrátit. Byli jsme svědky krvelačné scény, kdy pan rozmazlovač musel z auta doslova utéctFoto: Greta Blumajerová

Pojďme probrat katalog pěkně od začátku. „Máme v tuto chvíli 42 mužů pro různé použití – krasavci v obleku, kteří vyrazí všem dech na firemním večírku nebo v divadle. Pak chytrolíni v brejličkách, kteří se postarají o aktualizaci vašeho počítače nebo vysvětlí ratolesti něco z fyziky. Máme tu i urostlé řemeslníky, kteří to umí s nářadím všeho druhu. Specialitkou jsou rozmazlovači – to jsou muži, kteří vám splní vše, po čem jste toužila – udělají vám masáž, připraví večeři, napustí vanu se spoustou pěny a svíček kolem,“ vypočítává Bára.

Foto: Greta Blumajerová

Interview, při kterém bylo sakra horko? Tohle je jedno z nich!Foto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Odpoledne navštívila Půjčovnu mužů paní Leona s jediným cílem - manžel musel zůstat déle v práci a ona neměla doprovod do divadla. Našla...?Foto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

...našla!Foto: Greta Blumajerová

Buď já, nebo ON!

A jak vůbec snášejí legitimní partneři to, že se u nich najednou ocitne konkurence – byť jen pronajatá? „Můj muž byl nejprve v šoku, pak se chtěl prát, ale nakonec zjistil, že za něj ten hezoun vlastně jen udělá práci, kterou stejně nechce, takže je klid – ovšem mohu si ho pronajmout jen na čas, kdy je také doma – zřejmě žárlí,“ svěřuje se jedna ze zákaznic, dvaatřicetiletá Ivona.

Foto: Greta Blumajerová

Přivést si domů vypůjčeného muže, to není jen tak. Ne všichni manželé takovou „konkurenci" snášejí. Docela naštvaný byl Milan, manžel paní Evy, která si vypůjčila údržbářeFoto: Greta Blumajerová

„U nás to bylo horší, můj partner to bral skoro jako nevěru, a navíc s ohrožením pozice chlapa jako toho, kdo rozhoduje. Hrozně jsme se kvůli tomu pohádali. Dokonce prý vletěl i sem a křičel, že to je útok na muže, že z nich dělají služky. Mně se ale den s rozmazlovačem tak líbil, že jsem tu zas – uvidíme, jak to dopadne,“ konstatuje osmadvacetiletá Tereza.

Foto: Greta Blumajerová

Jak to vypadá, když za vás vezme vaření profík? To nám ukázala paní Lucie, která místo vaření na večírek stihla zkrášlovací kúruFoto: Greta Blumajerová

„Jde o půjčovnu mužů, nikoli o bordel,“ upozorňují obě majitelky. „Ale on i pouhý pohled na krásného chlapa, kterému jde práce od ruky a ještě se na vás celou dobu směje a flirtuje, způsobí libé pocity, které lze přirovnat k sexu. Bohužel to vede i k jisté formě závislosti, takže nabízíme i pomoc psychologa, který vám pomůže překonat pocit, že vypůjčeného muže už nechcete vrátit,“ uzavírá Klára.

Co na tento podnikatelský nápad říkáte? Který z pánů podle vás stojí za to?

APRÍL!

Reklama

Načítám